18 Ιανουαρίου 2022

Τα δύο Ελληνικά ξενοδοχεία που περιμένουν οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Το Casa Cook στη Σάμο
 Δύο Ελληνικά ξενοδοχεία που θα ανοίξουν τις πόρτες τους για πρώτη φορά μέσα στο 2022 βρίσκονται στις λίστες με τα πιο πολυαναμενόμενα της χρονιάς από όλο τον κόσμο.

Αφότου το CNN συμπεριέλαβε το One&Only Aesthesis ανάμεσα στις καλύτερες «αφίξεις» του 2022, τώρα και το Conde Nast Traveller ξεχωρίζει το νέο ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, όπως και το Casa Cook στη Σάμο.

Casa Cook Samos

Η ιδέα των ξενοδοχείων Casa Cook ξεκίνησε από την Thomas Cook, όμως όταν ο άλλοτε πανίσχυρος τουριστικός γίγαντας χρεοκόπησε, η αλυσίδα, που είχε ήδη εξαπλωθεί στα Ελληνικά νησιά και την Αίγυπτο, διασώθηκε από τον Κινεζικό όμιλο Fosun.


Όπως σημειώνει το Conde Nast Traveller, το νέο ξενοδοχείο Casa Cook που θα ανοίξει στη Σάμο τον Μάιο του 2022 είναι το πρώτο της αλυσίδας από το ξέσπασμα της πανδημίας.
Με γήινους τόνους και τσιμεντένια πατώματα, τα δωμάτια «ζεσταίνονται» με λινά και ράφια υφάσματα καθώς και με μπαμπού. Έξι πισίνες, ένας χώρος για yoga, ένα κέντρο ευεξίας και ένα εστιατόριο μπροστά στη θάλασσα, το Beach House, ολοκληρώνουν την εικόνα.

One&Only Aesthesis

Πρόκειται για το νέο άνοιγμα της αλυσίδας One&Only στην Ευρώπη, αφότου το ξενοδοχείο της που λειτούργησε για πρώτη φορά πέρυσι στο Μαυροβούνιο ήταν ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν στη χρονιά.


Το Conde Nast Traveller ομολογεί πως το One&Only Aesthesis έρχεται σε μία από τις αγαπημένες του πόλεις, την Αθήνα. Τα δωμάτια προσφέρουν θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τα πιάτα είναι αυθεντικά ελληνικά με ντόπια υλικά και το κέντρο ευεξίας προσφέρει θεραπείες της Chenot Spa.Το One&Only Aesthesis ανοίγει τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2022.

moneyreview.gr