26 Σεπτεμβρίου 2021

Τρεις χιλιάδες γιατροί κατηγορούν τις ιατρικές αρχές για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για την πανδημία του COVID

 


Τουλάχιστον 3.100 ιατροί από όλο τον κόσμο υπέγραψαν μια κοινή διακήρυξη στην οποία κατηγορούν τις κυβερνήσεις και τις ιατρικές αρχές ότι αγνόησαν βασικές στρατηγικές θεραπείας των ασθενών με COVID-19 και τώρα τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Στην διακήρυξη αναφέρεται ότι οι μονοδιάστατες θεραπείες που ακολουθήθηκαν κατέληξαν σε άσκοπους θανάτους και ασθένειες.


Οι βάσεις του νέου αυτού ιατρικού κινήματος είχαν τεθεί στη Ρώμη στις αρχές Σεπτεμβρίου σε ένα διήμερο συνέδριο για τον «παγκόσμιο COVID» και στο οποίο συζητήθηκαν νέες θεραπείες.


Over 3,000 Doctors and Scientists Sign Declaration Accusing COVID Policy-Makers of ‘Crimes Against Humanity’ › American Greatness https://t.co/6NyLorrcFL


— Charlayne (@CharlyNeeners7) September 25, 2021

Στην συνδιάσκεψη αυτή που διήρκησε από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου δόθηκε η ευκαιρία σε ιατρούς να ανταλλάξουν απόψεις για τις διαφορετικές θεραπείες για τον COVID και την αποτελεσματικότητα τους, θεραπείες που έχουν ερευνηθεί σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.


Η Διακήρυξη των Ιατρών διαβάστηκε για πρώτη φορά στη συνδιάσκεψης της Ρώμης, προκαλώντας ένα κύμα ενεργού υποστήριξης από ιατρούς και επιστήμονες  σε όλο τον κόσμο.


Αυτοί οι επιστήμονες που πολλοί εξ αυτών έχουν λάβει απειλές για τη σταδιοδρομία τους, έχουν έρθει αντιμέτωποι με δολοφονία χαρακτήρων, λογοκρισία εγγράφων και ερευνών, αποκλεισμό κοινωνικών, και απαγόρευση κλινικών δοκιμών ζητούν το ελεύθερο να συνταγογραφούν θεραπείες για τον COVID προκειμένου να δώσουν ένα τέλος στους άσκοπους θανάτους.


Ο Δρ Robert Malone, αρχιτέκτονας της πλατφόρμας εμβολίων mRNA, διάβασε τη Διακήρυξη της Ρώμης στη σύνοδο κορυφής.


Dr. Robert Malone reads Rome COVID Summit “Declaration” signed by over 3,000 doctors and scientists accusing Covid policy-makers of potential “crimes against humanity”https://t.co/bIosbeYsZs


— Deb Heine, Dissident (@NiceDeb) September 24, 2021


Οι ιατροί ζητούν να συνταγογραφούν φάρμακα κατά του COVID, κάτι που απαγορεύεται με αποτέλεσμα να συλλαμβάνονται και σύρονται ως κοινοί εγκληματίες από την Αστυνομία στο κρατητήριο, όπως αυτός ο γιατρός στην γαλλική Πολυνησία επειδή έγραψε σε ασθενή το ivermectin.

https://www.pronews.gr/