14 Σεπτεμβρίου 2021

Αποκλειστική Συνέντευξη σήμερα 6μ.μ. – Ο Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών του ΕΚΠΑ κ. Ιωάννης Μάζης μιλά για Προσφυγικό..

 

Ο γνωστός καθηγητής γεωπολιτικής και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Ιωάννης Μάζης μιλά σήμερα σε αποκλειστική συνέντευξη στο indanews για το προσφυγικό μεταναστευτικό ζήτημα και τους κινδύνους για το νησί που εγκυμονεί η κυβερνητική εμμονή για δημιουργία μόνιμων χώρων εγκλεισμού.

Ανεξάρτητα εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του, ο λόγος του Καθηγητή είναι ποταμός ιδεών, σκέψεων, και επιχειρημάτων. Με απλό και κατανοητό τρόπο τοποθετεί τα θέματα με τέτοιο τρόπο που, αν μη τι άλλο, δημιουργεί σκέψεις και προβληματισμούς

Όλη  η συνέντευξη, με διάρκεια 40 λεπτά,  θα παρουσιαστεί σήμερα στης 6μ.μ. στο άρθρο που θα έχει τίτλο – Ιωάννης Μάζης : Αυτά που επιχειρεί να φτιάξει η κυβέρνηση στα Νησιά δεν είναι τίποτα άλλο από το “Ανοίξαμε και σας Περιμένουμε” 

https://indanews.gr/