17 Μαΐου 2021

Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια!




 Η Dodekanisos Seaways, που μεταξύ άλλων συνδέει τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους με τα Δωδεκάνησα, ανακοίνωσε την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Αστυπάλαια, από την Τρίτη 18 Μαΐου με το ταχύπλοο καταμαράν Dodekanisos Pride κάνοντας πραγματικότητα ακόμα μία επιθυμία πολλών ταξιδιωτών! Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί στις 08.00 το πρωί από το λιμάνι Κολόνα Ρόδου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με ενδιάμεσα λιμάνια τη Χάλκη, Τήλο, Νίσυρο, Κω και επιστροφή αυθημερόν.


Η Αστυπάλαια με την «απόκοσμη» μοναδικότητα της, καταμεσής του Αιγαίου, εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη με την γαλήνια ομορφιά της. Από τους φιλόξενους κατοίκους, το Κάστρο, τη Χώρα και τον Πέρα Γιαλό, τις γαλάζιες παραλίες, τα ανθοστόλιστα γραφικά σοκάκια μέχρι τα ταβερνάκια και τα μπαράκια, είναι σίγουρο πως πάντα θα έχετε έναν καλό λόγο να την επισκεφθείτε! Με την προσθήκη της Αστυπάλαιας ως 18ο προορισμό, στη Dodekanisos Seaways συνεχίζουν την αποστολή τους: να ενώνουν τους ανθρώπους των νησιών μας και να υποστηρίζουν τη νησιωτικότητα!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μπορείτε να βρείτε καλώντας στο 22410-70590 είτε επισκεπτόμενοι την εταιρική ιστοσελίδα στο  www.12ne.gr