15 Δεκεμβρίου 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου



 Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγον χαρακτήρα λόγω της καταλυτικής ημερομηνίας, της (17η Δεκεμβρίου,  που έχει τεθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης για την κατάθεση προτάσεων καθώς και του γεγονότος ότι μετά από έγγραφο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου θα πρέπει το Δ.Σ να αποφασίσει για την εγκατάσταση κυλικείων/ καταστημάτων εντός του ΚΥΤ Σάμου.

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για υποβολή προτάσεων ένταξης στο «Ταμείο Αλληλεγγύης». Εισηγητής: Δ/νση τεχνικών υπηρεσιών.

2. Λειτουργία κυλικείων /καταστημάτων εντός του νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου κατόπιν εγγράφου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Εισηγητής: Κολλάρος Γεώργιος πρόεδρος Δ.Σ.

3. Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Εποπτείας του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και για τη στέγαση και σίτιση των πληγέντων του καταστροφικού σεισμού της 30ης Οκτωβρίου 2020». Εισηγητής: Κατρακάζος Νικόλαος δημοτικός σύμβουλος.