21 Δεκεμβρίου 2020

Μαγείρεψαν για τους σεισμοπαθείς του Καρλοβάσου

 Με πρωτοβουλία της Κοινότητας Καρλοβάσου, μοιράστηκαν απόψε στους σεισμοπαθείς συμπολίτες  μας 80 γεύματα, τα οποία απόλαυσαν οι διαμένοντες στα ξενοδοχεία της περιοχής .


Ο πρόεδρος της κοινότητας καρλοβάσου, Μανώλης Νικολού, αναφέρει για την πρωτοβουλία αυτή:

«Απόψε είχαμε τη χαρά να μαγειρέψουμε για τους σεισμοπαθείς της πόλης μας!!! Η μεγάλη Κοινότητά μας…το υπέροχο Καρλόβασι στο ύψος των περιστάσεων!!! Είχαμε την ευχαρίστηση με όλους τους καλούς συναδέλφους της κοινότητας να βοηθήσουμε σε αυτή την υπέροχη δράση!!! Με την Σεφ Καρλόβασιτίσσα, Ζωή Πτίνη, τους βοηθούς της, και τους εθελοντές της Κοινότητάς μας .


Το γεύμα περιελάβανε:

Κοτόπουλο με πατάτες λεμονάτες

Κρασί από την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, Ψηλές Κορφές 185 ml..

Λαχανοσαλάτα

Φέτα με λαδορίγανη

Χυμό διάφορα φρούτα

Φρέσκο ψωμάκι ατομικό.

Για γλυκό, Κοκ, κουραμπιέδες και μελομακάρονα!Θέλω να ευχαριστήσουμε τον  ΕΟΣ Σάμου, και τον πρόεδρο καλό φίλο ,Γιάννη Σκούτα, και το φίλο, Τίτο Φρατζή!!!

Την εταιρεία Καλλιόπη Καραγιάννη,

Το σούπερ μάρκετ Βακεντής

Το ζαχαροπλαστείο Λυμπέρης

Το αρτοποιείο Άνθεμις

Την επιχείρηση Μάριος Ασημίνας

Την Καρλόβασιτισσα Σεφ Ζωή Πτινη

Την Τροφίνκο ΑΕΒΕ

Και τους Έρρικα Δημητροπούλου ,Ιωάννα Μπαξεβανη, Λούση Μανωλιού και Κώστα Πτίνη.Ελπίζουμε σύντομα να μη χρειάζεται τίποτα για τους Σεισμοπαθείς της πόλης μας!!! Και βέβαια σύντομα θα παρέμβουμε πάλι με μεγάλη μας χαρά!!! Καρλόβασι για το συνάνθρωπο, Καρλόβασι της Αγάπης!!!

Δηλώνουμε ενωμένοι και παρόντες κάθε στιγμή …είμαστε εδώ συνεργαζόμενοι με όλους τους φορείς ..όπου και όπως χρειάζεται…είτε με κοινωνικές είτε με πολιτικές παρεμβάσεις!!!

Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο!!! ΥΓΕΙΑ!!!!»