7 Σεπτεμβρίου 2020

Πολιτικός απατεώνας ολκής


ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΒΗ |

Δεν έχουμε την παραμικρή δυνατότητα να προβλέπουμε το μέλλον, αλλά για όσα είχαμε προειδοποιήσει χθες Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020, τους επικεφαλής των παρατάξεων εν όψει της απογευματινής (την ίδια ημέρα) συνάντησής τους με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, σήμερα επαληθεύθηκαν και μάς δικαίωσαν.


Η εξέλιξη της δημοσιοποίησης των συμβάσεων του κ. Μηταράκη με τους εργολάβους σε Χίο και Λέσβο (για ΒΙΑΛ και Μόρια, αντιστοίχως) και η ανακοίνωσή του για πρόσκληση εκμίσθωσης εκτάσεων από ιδιώτες, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο άνθρωπος όχι απλά κορόιδεψε τους συνομιλητές του, ακόμα και τους δικούς του λαγούς και πρόθυμους, αλλά διέπραξε μέγιστη πολιτική απάτη.

Πιο ξετσίπωτα δεν γίνεται, να ζητάς από τους επικεφαλής και το δημοτικό συμβούλιο να σου υποδείξουν θέση για την υποτίθεται νέα δομή προσφύγων και μεταναστών, ο ίδιος να προτείνεις εκβιαστικά ή «18» ή κλειστή ΒΙΑΛ και την ίδια στιγμή να έχεις στον χαρτοφύλακά σου τις υπογεγραμμένες συμβάσεις με τους εργολάβους που πήραν τη δουλειά τον Φεβρουάριο (για «17» και Καραμπά) και να τους μεταφέρεις σε ΒΙΑΛ και Μόρια.

Για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε ότι ο κ. Μηταράκης είναι μετρ στην πολιτική εξαπάτηση πολιτών και αυτοδιοικητικών, όλοι το έχουν αντιληφθεί, αλλά οι δεύτεροι νόμιζαν ότι χθες θα τον βγάλουν νοκ άουτ. Του έκαναν τη μούρη κρέας, όπως λέμε και στη Χίο. Ας πρόσεχαν…
https://astraparis.gr/