7 Σεπτεμβρίου 2020

«Ακραίος εμπαιγμός των Χιωτών από τον Ν.Μηταράκη»



Για ακραίο και απόλυτο εμπαιγμό των αυτοδιοικητικών και της τοπικής κοινωνίας συνακόλουθα από τον Υπουργό Ν.Μηταράκη έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μιχαηλίδης, σχολιάζοντας την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχείο Χίου.
Όπως είπε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης  ο Υπουργός της Ν.Δ εξαπάτησε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, με τον κ. Μιχαηλίδη να βάζει στο κάδρο των ευθυνών και τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, λέγοντας ότι και εκείνη έχει ευθύνες μιας και υποβόηθησε την προσπάθεια Μηταράκη.

Αναφορικά με τα σχέδια του Υπουργείου και της κυβέρνησης για την επέκταση και μετατροπή της ΒΙΑΛ σε κλειστή δομή,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για παλινωδίες της κυβέρνησης, κατηγορώντας την ότι έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια για αποσυμφόρηση των νησιών.
«Η ισοκατανομή προσφύγων και μεταναστών σε όλη τη Χώρα ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός στα νησιά δεν υπάρχει στην κυβερνητική πολιτική» είπε ο Α.Μιχαηλίδης, αμφισβητώντας παράλληλα και τα αριθμητικά στοιχεία που παρουσιάζει ο Ν.Μηταράκης για τον μεταναστευτικό πληθυσμό στα νησιά.

https://tvpatrida.gr/