20 Αυγούστου 2020

Συνεδρίαση της Κοινότητας Καρλοβασίων




Η  μεγάλη Κοινότητα των Καρλοβασίων  προχώρησε σε διαχωρισμό τομέων που ανέλαβαν οι Σύμβουλοι με εσωτερικές και ομόφωνες ψηφοφορίες κατά περίπτωση!!!
Έτσι λοιπόν έχουμε  με πρόταση του Προέδρου και ομόφωνη απόφαση  τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Σακκελαρη Χρήστο υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Καρλοβασιων με ότι ορίζει η Κοινοτική Νομοθεσία  και βέβαια σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του Δήμου και τις  εμπλεκόμενες υπηρεσίες!!!

Την Κοινοτική Σύμβουλο Ελευθερίου  Μαρία με ομόφωνη Απόφασή ψήφιση  της Κοινότητας υπεύθυνη Πολιτισμού Καρλοβασίου και Παιδικών Χαρών  με ότι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων και βέβαια σε συνεργασία με το Δήμο και τις άλλες υπηρεσίες!!!

Τον Αγγελιδη Ιωάννη Κοινοτικό Σύμβουλο με ομόφωνη Απόφασή της Κοινότητας υπεύθυνο Παιδείας και Εκπαίδευσης με ότι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων και πάντα σε συνεργασία τόσο με το Δήμο όσο και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες!!!

Τον Μουρίκη  Εμμανουήλ Κοινοτικό Σύμβουλο  υπεύθυνο Λιμένος Λιμενικών Εγκαταστάσεων της Κοινότητας με ότι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων περί αυτού και βέβαια σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα Δήμου Λιμενικού Ταμείου και Λοιπών Υπηρεσιών!!!

Καινοτόμος ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας Καρλοβασιων ο ορισμός ως Ειδικού άμισθου Συμβούλου του Προέδρου του Συλλόγου των ΑΜΕΑ κου Αναγνώστου Μιχάλη σε θέματα που αφορούν τους ΑΜΕΑ!!!
Επίσης ορισμός  με απόφαση του Προέδρου της Κοινότητας κου Νικολού του Συμβούλου κου Αγγελιδη ως Αναπληρωτή Προέδρου έως το τέλος του έτους!!!