11 Απριλίου 2020

Υπερπτήσεις Τούρκων 11/4: Η Ελλάδα πληρώνει τα καύσιμα

πηγή https://www.armyvoice.gr/


Υπερπτήσεις Τούρκων 11 Απριλίου: Η Ελλάδα πληρώνει τα καύσιμα – Τουρκικοί οικίσκοι αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν στη νέα δομή μεταναστών στη Σάμο

Υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, δίνοντας μάλιστα και ως δική του άτυπη ενημέρωση του πληροφορίες που είχαν ήδη δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, ότι δήθεν οι Τούρκοι εκνευρίστηκαν γιατί ήθελαν να στείλουν μετανάστες με κορονοϊό και δεν τα κατάφεραν. Καλό το σενάριο. Ας δούμε και την πραγματικότητα.

Όπως φαίνεται, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αυτές που πληρώνουν το καύσιμο στα τουρκικά αεροσκάφη, καθώς ενισχύουν σταθερά την τουρκική οικονομία.

Πρόσφατο παράδειγμα, οι οικίσκοι της τουρκικής εταιρίας ALTAN που αγοράστηκαν και εγκαθίστανται στην Σάμο, ένα από τα νησιά που δέχονται πίεση και από το μεταναστευτικό και από τις τουρκικές υπερπτήσεις.

Η αποκάλυψη έρχεται από το blog aegaio.blogspot.com το οποίο δημοσιεύει σημερινές φωτογραφίες από τους οικίσκους που αγοράστηκαν από την Τουρκία για να χρησιμοποιηθούν στη νέα δομή μεταναστών που ανοίγει στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην κλειστή δομή που κατασκευάζεται εκεί, ο εργολάβος, που ανέλαβε το έργο πιθανόν χωρίς διαγωνισμό, με απ’ ευθείας ανάθεση, φρόντισε να αγοράσει από την Τουρκία προκατασκευσασμένους οικίσκους.

Έβαλε ουστιαστικά το καύσιμο για να μπορεί η Τουρκία να πετάει άνετα τα μαχητικά αεροσκάφη πάνω από τα νησιά. Άντε μετά το ΓΕΕΘΑ να εξηγήσει τι έγινε με τον διαγωνισμό…


πηγή https://www.armyvoice.gr/