27 Φεβρουαρίου 2019

Σκανδαλίδης: Καμία συνεργασία με τους οπαδούς του Μαδούρο και του «Πολακισμού»


Σκληρή γλώσσα για τους συμμετέχοντες σε διάφορες κινήσεις τύπου Γέφυρα, που προωθούν την σύγκλιση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ, χρησιμοποίησε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κώστα Σκανδαλίδης , κλείνοντας την πόρτα της σύμπλευσης με το κυβερνών κόμμα.

Ολοι αυτοί, «ανήκουν στην κατηγορία των αδημονούντων να βρουν μια καρέκλα, είτε στην κατηγορία των περιφερόμενων» είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης. Και χαρακτήρισε λάθος του Τσίπρα που θεώρησε ότι θα διαλύσει και το ΚΙΝΑΛ, όπως διέλυσε τους ΑΝΕΛ, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.


«Δεν υπάρχει καμία πολιτική βάση σύγκλισης με τους οπαδούς του Μαδούρο και του »Πολακισμού». Με μια κυβέρνηση που χειραγωγεί τους θεσμούς, που περιφρονεί τη Δημοκρατία. Είναι μια άκρως συντηρητική κυβέρνηση, με την οποία δεν μπορεί να μας συνδέσει καμία προοπτική συνεργασίας. Δεν υπάρχει καμία γέφυρα σύγκλισης», τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

«Γίνεται προσπάθεια να λεηλατηθεί το Κίνημα Αλλαγής. Δεν λεηλατείται, είναι άνθρακες ο θησαυρός», ανέφερε ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Όπως είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, «εγώ σέβομαι την προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι άνθρωποι, αλλά αυτοί που καθοδήγησαν αυτή τη γέφυρα είναι κυρίως άτομα που είτε ανήκουν στην κατηγορία των αδημονούντων να βρουν μια καρέκλα, είτε ανήκουν στην κατηγορία των περιφερόμενων».

Μαλιστα ο κ. Σκανδαλίδης εκτίμησε ότι η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ θα του βγεί μπούμερνγκ αφού προκάλεσε τους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής και όπως είπε δεν είναι τυχαίο οτι στις συγκεντρώσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα το Κίνημα, έχει πάρα πολύ κόσμο.
«Ο κύριος Τσίπρας είχε την ευκαιρία του, όταν κέρδισε τις εκλογές να διαλέξει συμμάχους, διάλεξε τους ακροδεξιούς», σχολίασε ο Κώστας Σκανδαλίδης.