9 Σεπτεμβρίου 2010

Δ. Βουνάτσος: «Είμαστε η ελπίδα»

Δ. Βουνάτσος: «Είμαστε η ελπίδα»

undefinedundefinedΤην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση είχαμε χτες το βράδυ από το συνδυασμό «Λαϊκή ενότητα» του Δημήτρη Βουνάτσου, ο οποίος διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Λέσβου.
Ο Δημήτρης Βουνάτσος κάλεσε τους φίλους και υποστηρικτές του σε γνωστό εξοχικό κέντρο, όπου έκανε την πρώτη του ομιλία.
Κατά την ομιλία του έδωσε το πολιτικό στίγμα του συνδυασμού του, κάνοντας και μία αναδρομή στη μέχρι τώρα πορεία της πολιτικής του σταδιοδρομίας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι μόνο αυτός ήταν εκείνος ο οποίος χωρίς να υπολογίζει κανένα πολιτικό κόστος, πήγε κόντρα με τα συμφέροντα και στο κατεστημένο.
Σε άλλη του αναφορά τόνισε, την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί οι Έλληνες πολίτες, λόγω κυρίως της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και είπε, ότι όσον αφορά το Νομό μας, οι Λέσβιοι πρέπει να καταλάβουν ότι η «Λαϊκή ενότητα» αποτελεί την ελπίδα τους, για να βρει επιτέλους ο τόπος μας το δρόμο του.
Τελειώνοντας την ομιλία του, είπε ότι πολύ σύντομα θα καλέσει τους δημοσιογράφους, για να τους ανακοινώσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του για το Δήμο Λέσβου, ανακοινώνοντας παράλληλα και μερικά ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του.

http://www.lesvosnews.gr/?p=4462