12 Δεκεμβρίου 2008

ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)

limani_poroy_12_12.jpg

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Χθες το βράδυ κατά τις 9:30 μμ βρήκαν τραγικό θάνατο μια μητέρα με τη κόρης της (38 και 18 ετών αντίστοιχα) στο λιμάνι του Πόρου.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια οικογένεια βορειο ηπειρωτών που ζει μόνιμα στο νησί μας. Η μητέρα και δυο παιδιά. Ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η μητέρα φαίνεται ότι έκανε μάθημα οδήγησης στο αγόρι στην αλάνα του λιμεναρχείου του Πόρου.

Το νέο λιμάνι έχει μεγάλο χώρο υποδοχής και χρησιμοποιείται συχνά και ως πίστα εκπαίδευσης απο ορισμένους κατοίκους.

Το παιδί που βρισκόταν στη θέση του οδηγού -εικάζεται- ότι κατά λάθος έβαλε την όπισθεν και με ταχύτητα το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα. Το ίδιο, κατάφερε να διαφύγει από το τζάμιαλλά δεν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν η μητέρα και η αδελφή του.

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά (10:30 πμ) αναφέρει ότι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε το ατύχημα... Διαβάστε την ανακοίνωση ....

ΙΧΕ αυτοκίνητο έπεσε, βραδινές ώρες χθες, στη θάλασσα, από άγνωστη * μέχρι στιγμής * αιτία, στο λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας. Στο εν λόγω όχημα επέβαιναν δύο (02) γυναίκες ηλικίας 38 και 18 ετών αντίστοιχα και ένας
16χρονος, ο οποίος κατάφερε να εξέλθει.



ʼμεσα έσπευσε στην περιοχή, για παροχή βοήθειας, προσωπικό της οικείας
Λιμενικής Αρχής, ενώ κλήθηκαν ιδιώτες δύτες και γερανοφόρο όχημα, με τη συνδρομή των οποίων ανασύρθηκαν οι δύο γυναίκες, νεκρές.


Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, για τη διενέργεια νεκροψίας * νεκροτομής.


Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

πηγή kefalonia.gr