9 Σεπτεμβρίου 2021

Η Casa Cook παρουσιάζει το νέο ξενοδοχείο της στην Σάμο



Το Casa Cook Samos θα καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες του τον Μάιο του 2022.
Το ακίνητο είναι η τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά μπουτίκ ξενοδοχείων της Casa Cook.

Φωλιασμένο στο καταπράσινο τοπίο του νησιού, με θέα τις απεριόριστες παραλίες του βορειοανατολικού Αιγαίου πελάγους,
Αυτό το καταφύγιο μόνο για ενήλικες 128 δωματίων, προσφέρει τη χαλαρή πολυτέλεια της μάρκας σε ένα μία τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες της Μεσογείου.


Φώτο: Casa Cook Samos
«Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Casa Cook και εγκαινιάζουμε ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο στο πανέμορφο νησί της Σάμου, δηλώνει ο Γιώργος Χατζηδημητρίου Διευθύνων Σύμβουλος της Velos Tourism SA, της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός της ιδέας του Casa Cook με αυτόν τον ιδιαίτερο προορισμό θα προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διακοπών σε όσους αναζητούν κάτι πραγματικά μοναδικό».

Το σύντομα ανοιχτό ξενοδοχείο -το πρώτο νέο συγκρότημα της συλλογής μετά το Casa Cook El Gouna το 2019- βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό χωριό Πυθαγόρειο.


Φώτο: Casa Cook Samos

Στο σχεδιασμό του ενσωματώθηκε η αντίληψη ενός ελληνικού χωριού σε έναν μοντέρνο χώρο εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά σπίτια της Σάμου.
Οι άπειρες πισίνες του ξενοδοχείου λειτουργούν ως το κέντρο του χωριού κάθε μικρής «γειτονιάς» μέσα στο ξενοδοχείο.

Τα δωμάτια κυμαίνονται μεταξύ 26 και 40 τ.μ. Με εξαίρεση τη βίλα που είναι 70 τ.μ.. Όλα έχουν μια ποικιλία μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως ιδιωτικές βεράντες στην παραλία και πισίνες, ανάλογα με τον τύπο τους.


σύνταξη: tourismtoday.gr