3 Μαΐου 2019

Mας δουλεύουν όλους ...οι δήθεν ανεξάρτητοι,.....η ΑΝΑ.Σ.Α πάει Πασόκ



Με δελτίο τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος μας ενημερώνει ότι με μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» παρευρέθησαν στην πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής με θέμα ''Ευρωπαϊκές Εκλογές
 - 
Προφανώς ο σκοπός  αγιάζει τα μέσα ....θα ξέχασε ο αγαπητός Γεώργιος την παραίτηση του από το Πασόκ αλλά και την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου επί δημαρχίας Θάνου ....αλλά είπαμε εκλογές και ψηφαλάκια είναι αυτά ....και από την στιγμή που το ΚΙΝΑΛ δεν κατεβάζει υποψήφιο δήμαρχο .....να η ευκαιρία !!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
δελτίο τύπου

Πριν από λίγο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Στάντζος με μέλη του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» παρευρέθησαν στην πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής με θέμα ''Ευρωπαϊκές Εκλογές - Η μάχη για την “ψυχή” και το μέλλον της Ευρώπης'' με ομιλητή τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Παπανδρέου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «ΑΝΑ.Σ.Α. για τη Σάμο» συμμετέχει και λαμβάνει όλα τα σύγχρονα ερεθίσματα με στόχο το δημιουργικό όραμα, την ενεργή συμμετοχή και τον απαιτούμενο από τις ανάγκες Ευρωπαϊκό προσανατολισμό του Δήμου μας.
Διεκδικούμε οργανωμένα και δυναμικά τα συμφέροντα του νησιού μας!