17 Μαρτίου 2023

Κόντρα Μαλέλη – Νύκτα για τις χρηματοδοτήσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης

 

Επιμένει ο Σταμάτης Μαλέλης για την ποινική διερεύνηση των συμβάσεων που αφορούν χρηματοδοτήσεις σε τοπικά ΜΜΕ για την προβολή θεμάτων σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς

Η καταγγελία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Σταμάτη Μαλέλη, πως η δικαιοσύνη διερευνά τις συμβάσεις μεταξύ Περιφέρειας και  συγκεκριμένων τοπικών μέσων ενημέρωσης για την προβολή ειδησεογραφικών θεμάτων σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς, άναψε φωτιές.

Η καταγγελία του κ. Μαλέλη έγινε στην Λήμνο κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης του νησιού. 

 

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, δικηγόρος, Νίκος Νύκτας απάντησε πως: «Ο κ. Μαλέλης σε συνέντευξη τύπου στη Λήμνο, μεταξύ άλλων ανακριβειών ανέφερε ότι δήθεν υπάρχει δικαστική έρευνα για διασπάθιση  χρημάτων  της τουριστικής προβολής της Περιφέρειάς μας. Η αναφορά τούτη είναι παντελώς ψευδής, αφού ουδεμία τέτοια έρευνα υπάρχει, ούτε έχουμε κληθεί για οποιοδήποτε θέμα, από εισαγγελική ή άλλη αρχή.

 

Επειδή υπάρχει απόλυτη νομιμότητα σε όλες τις αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου, οι οποίες έχουν ψηφισθεί είτε από το Περιφερειακό Συμβούλιο είτε από την Οικονομική Επιτροπή και ουδεμία σκιά υπάρχει σχετικά με τη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος, καλώ τον κ. Μαλέλη να ανακαλέσει όσα ψευδώς και δημοσίως ανέφερε, ειδάλλως θα υπάρξει δικαστική προσφυγή εναντίον του».

 

Λυπάμαι που ο κ. Μαλέλης ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία με ψεύδη και συκοφαντίες. Του υπενθυμίζω  το ότι: «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».

 

Ο κ. Μαλέλης επανήλθε με νεώτερη ανακοίνωση του, ανταπαντώντας στον κ. Νύκτα ως εξής: «Επαναλαμβάνω. Ο φάκελος των καταγγελιών για ατασθαλίες της περιφέρειας εστάλη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου και βρίσκεται.

Η Δικαιοσύνη φυσικά κάνει τη δουλειά της.

Τέλος!».


ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/