12 Σεπτεμβρίου 2022

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την επιχορήγηση επιχειρήσεων




Στις 20/4/2022 υπογράφεται πρόσκληση από τον υφυπουργό κ. Τσακίρη για "Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές" και αναφέρονται επιχειρήσεις με έδρα περιοχές που έπληξαν οι πυρκαγιές (Β. Εύβοια) και οι σεισμοί (Αρκαλοχώρι Κρήτης, Ελασσόνα-Τύρναβος Θεσσαλίας) με επιχορήγηση έως 18000 €.

Η πρόσκληση εδώ:

http://epan2.antagonistikotita.gr/uploads/prosklhsh_plhttomenes_fysikes_kat.pdf

Στις 31/8/2022 τροποποιείται η παραπάνω πρόσκληση, προκύπτουν αλλαγές εδώ:

http://epan2.antagonistikotita.gr/uploads/20220831_paratash_4h_trop_prosklhshs_fysikwn_katastrofwn.pdf και προστίθενται στις παραπάνω περιοχές και επιχειρήσεις με έδρα δραστηριότητας την Αρχαία Ολυμπία, τους 3 Δήμους της Κεφαλονιάς και το Δήμο Δυτικής Σάμου.
Παραλείπεται ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, λες και οι επιχειρήσεις της ανατολικής Σάμου, δεν έχουν πληγεί από την πανδημία, ούτε υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές  (σεισμός-πλημμύρα).


Τελικά ο κ. Τριαντόπουλος, που αντιμετωπίζεται από τους εδώ δημάρχους ως άγγελος-προστάτης της Σάμου, γιατί μας συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο;

 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ακόμη και στην αντιμετώπιση των επιχειρήσεων της Σάμου.

 

Ας έρθει  ο κ. Τριαντόπουλος να μας πει,  ότι στην μονοεδρική Κεφαλονιά οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί περισσότερο από τις επιχειρήσεις της Σάμου τα τελευταία δύο χρόνια.