20 Αυγούστου 2020

Επιστροφή Κυρίτση στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση



Περιφερειακή σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση ορκίσθηκε σήμερα, Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, η κα Αγλαΐα Κυρίτση, στην θέση του παραιτηθέντος κ. Σταύρου Τάσου.

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης την συνεχάρη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.



Η κα Κυρίτση έκανε την παρακάτω δήλωση: «Σήμερα ορκίστηκα περιφερειακή σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο περιφερειακό συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, δηλώνοντας στην τιμή και την συνείδησή μου πως στο πλαίσιο της συμμετοχής μου στο περιφερειακό συμβούλιο και έξω από αυτό, θα υπηρετώ και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού.

Διαδέχομαι έναν εξαιρετικό σύντροφο, τον Σταύρο Τάσο, τον οποίο άλλες πολιτικές υποχρεώσεις ανάγκασαν να παραιτηθεί, ελπίζοντας να καταφέρω να ανταποκριθώ όπως και ο ίδιος έκανε στον ένα χρόνο που διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος.

Επιστρέφω σε ένα γνώριμο χώρο, επιστρέφω σε μια πολιτική θέση με επίγνωση της τεράστιας ευθύνης που έχω απέναντι στα πολύπαθα νησιά του Βορείου Αιγαίου, απέναντι στους ταλαιπωρημένους και κουρασμένους ανθρώπους τους, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά κόντρα στις πολιτικές που τους σπρώχνουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση».