19 Αυγούστου 2020

“Ας μην κοροϊδευόμαστε! Τον παραίτησαν”! Γιατί έφυγε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Αλ.Διακόπουλος


Ο τίτλος είναι κλεμμένος από τη συνάδελφο Βούλα Κεχαγιά, που με πέντε λέξεις λέει τα πάντα για την παραίτηση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού, Αντιναύαρχου ε.α Αλέξανδρου Διακόπουλου.


Όλη μέρα σήμερα οι διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου περί παραίτησης του κ.Διακόπουλου, έδιναν και έπαιρναν. Τελικά οι διαρροές επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα. Παρά τη διευκρινιστική δήλωση που έκανε ο κ.Διακόπουλος, το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού δεν ικανοποιήθηκε και θεώρησε ότι η πρώτη του δήλωση για το Oruc Reis έκανε μεγάλη ζημιά στην εικόνα της κυβέρνησης. Η δήλωση που έκανε ο κ.Διακόπουλος ήταν απολύτως σωστή και αληθινή. Συνεπώς κάποιοι που έχουν τσακωθεί με την αλήθεια επέμειναν στην παραίτηση Διακόπουλου.

Ο πρώην πια σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας σημειώνει σε δήλωση του ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες για την σύγχυση που δημιούργησε η πρόσφατη δήλωση του σε τηλεοπτικό σταθμό και γι’ αυτό υποβάλλει την παραίτηση του.

ΣΥΡΙΖΑ: “Παραιτήθηκε γιατί αποκάλυψε τα ψέματα Μητσοτάκη”

Την παραίτησή του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας σχολιάζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι “ο Αλέξανδρος Διακόπουλος, αντιναύαρχος ε.α. και σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το «επιτελικό» κράτος της Νέας Δημοκρατίας” .

“Ο λόγος είναι απλός: είπε την αλήθεια και αποκάλυψε τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη για τις δήθεν «ανύπαρκτες έρευνες» του Oruc Reis” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι αποτελεί “μια αλήθεια που ανατρέπει την κουτοπόνηρη κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία συνεχίζει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της για την παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων”.

“Ο κ. Μητσοτάκης για πολλοστή φορά, ακόμα και σε πολύ κρίσιμα εθνικά θέματα, πορεύεται με φτηνούς επικοινωνιακούς όρους, μήπως και περισώσει το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει”, καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
https://www.militaire.gr/