19 Μαρτίου 2019

Στον συνδυασμό του Νίκου Κατρακάζου ο Δημήτρης Έλληνας

C:\Users\USER\Desktop\20190318_095428.jpg

Αγαπητοί Σαμιώτες  και Σαμίωτισες ,
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Νίκου Κατρακάζου  να συμπεριληφθώ  στον
ανεξάρτητο συνδυασμό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ στην ανατολική Σάμο.

Πριν ενταχθώ στο δυναμικό του Κατρακάζου παρακολούθησα τις προγραμματικές δηλώσεις  όλων των συνδυασμών και διαπίστωσα ότι κάθε άλλο από ανεξάρτητοι είναι όπως διατυμπανίζουν δια την συμπλήρωση    των ψηφοδελτίων και απόκτηση οπαδών.
Στην προηγούμενη δημοτική εκλογική αναμέτρηση προκάλεσα σε σύσκεψη  τους επικεφαλής τριών συνδυασμών (  η δύο εξ’ αυτών είναι και σήμερα ) για μία κοινή προσπάθεια με ανεξαρτησία από τα πολιτικά κόμματα,  επιδεικνύοντας   έτσι εμπράκτως  την αγάπη τους για το νησί μας , αλλά δεν τα κατάφερα , ήθελαν όλοι την αρχηγία .
Αυτό το κατάφερε ο Κατρακάζος .
Κατάφερε να δημιουργήσει ένα συνδυασμό με στελέχη και άτομα που αποδεδειγμένα στην σαμιακή κοινωνία έχουν  διατελέσει ενεργά σε διάφορους πολιτικούς χώρους, Ν.Δ ,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ  και άλλους χώρους , αδιαφόρησαν  για τη πολιτική τους σημαία , με μοναδική  αγάπη για την οικογένεια τους, τη θρησκεία τους, τη πατρίδα τους και το νησί τους.
Αποφάσισα να ενώσω την πείρα μου στον τουρισμό με την πολιτική και τουριστική πείρα του Κατρακάζου , χωρίς πειραματισμούς , για επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο συμπολίτης σας
Δημήτριος Έλληνας