19 Μαρτίου 2019

Η Λαϊκή Ενότητα για την δυσμενή μετάθεση του Αλέξανδρου Σταθακιού


Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την ανάκληση της απαράδεκτης πολιτικά απόφασης μετάθεσης του Αλέξανδρου Σταθακιού
Καταγγέλλουμε την αναιτιολόγητη και πολιτικά εκδικητική μετάθεση που υπέστη το στέλεχος της Γραμματείας Υγείας της ΛΑΕ, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  Βορείου Αιγαίου και συνδικαλιστής, Αλέξανδρος Σταθακιός, από τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.



Ο Αλέξανδρος Σταθακιός μετακινήθηκε από την Μονάδα Υποστήριξης Εκπαίδευσης- Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας του ΟΚΑΝΑ, όπου επιτελούσε σπουδαίο έργο, ομολογούμενο από πολλούς, σε άλλη θέση γιατί τάχα υποστήριξε συναδέλφους του που είχαν έρθει σε αντιπαράθεση με την διοίκηση. Επίσης, και γιατί είχε διαφορετική άποψη από τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ κα τα πεπραγμένα της και την εξέφραζε δημοσίως. Είχε μεν αποσπαστεί από το Κέντρο Πρόληψης Σάμου στο τμήμα Σχεδιασμού Πρόληψης, αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν ταυτίζονταν τα λόγια με τα έργα της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ και δεν μπορούσε να συμβάλει σε αυτόν τον τομέα, προτίμησε να μετακινηθεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, όπου μπορούσε να είναι χρήσιμος.

Η Λαϊκή Ενότητα απαιταίε από τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ την ανάκληση αυτής της απαράδεκτης πολιτικά απόφασης για τη δυσμενή μετάθεση του Αλέξανδρου Σταθακιού.