19 Μαρτίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Δ.Α. ΣΑΜΟΥ




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σύλληψη τριών (3) ατόμων για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (17-03-2019) στο Βαθύ της  Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) αλλοδαποί, ηλικίας 35, 28 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, μπήκαν χθες σε χώρο σχολικού συγκροτήματος στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσαν ποσότητα ξυλείας, συνολικής αξίας -2.000- ευρώ περίπου.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα κλοπιμαία και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.


Σύλληψη ατόμου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (17-03-2019) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 37 ετών, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Αθηνών, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.


Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, υπόθεση κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου στο Βαθύ της Σάμου.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 32χρονος, αφού παραβίασε παράθυρο σταθμευμένου αυτοκινήτου, αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα είδη ένδυσης, συνολικής αξίας -100- ευρώ περίπου.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.