15 Ιανουαρίου 2019

Λαχείο για την οικονομική ενίσχυση του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.



Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ εύχεται σε όλους ‘Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το Νέο Έτος’ γεμάτο υγεία, αγάπη, πρόοδο και ενημερώνει τα μέλη του καθώς και όλους τους Σαμιώτες ότι έχει εκδοθεί λαχείο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

Όλα τα έσοδα από το λαχείο θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των παραδοσιακών ενδυμασιών που ετοιμάζει ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ και οι οποίες ράβονται από Σαμιώτισσες μοδίστρες υπό την καθοδήγηση ειδικών, με σκοπό να δημιουργηθούν πιστά αντίγραφα της Σαμιώτικης παραδοσιακής ενδυμασίας τα οποία θα κοσμήσουν τις παρουσιάσεις των χορευτικών μας ομάδων.

Ο κάθε λαχνός κοστίζει ένα (01) ευρώ και τα δώρα που θα κληρωθούν είναι τα εξής:


1ο Δώρο: Μία τηλεόραση 32 ιντσών F&U Led Slim

2ο Δώρο: Δύο εισιτήρια στο σαλόνι πρώτης θέσης με το Νήσος Μύκονος από Σάμο για Πειραιά, προσφορά του ‘By Ship Travel’

3o Δώρο: Μία δώρο επιταγή αξίας πενήντα (50) ευρώ για φαγητό από το ‘Γύρο Γύρο Όλοι Plus’ στο Καρλόβασι

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30 στο γραφείο του ΧΟΡ.Ο.Σ (Παλιό κτήριο Γηροκομείου Ίδρυμα Ντάελ, πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα), όπου μπορεί να παρευρεθεί όποιος το επιθυμεί. Η κλήρωση θα μεταδοθεί και ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook (Χορευτικός Όμιλος Σάμου / ΧΟΡ.Ο.Σ), ενώ οι τυχεροί αριθμοί θα ανακοινωθούν και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Σάμου.