16 Μαΐου 2018

Τι έλεγε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους και πως τους συμπεριφέρθηκε σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)



Τον ουρανό με τα άστρα έταζε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ στους απόμαχους της εργασίας και ιδού πως τους συμπεριφέρθηκε σήμερα! Σαν παρίες, σαν σκουπίδια στοιβαγμένα σε αντικοινωνικο κάδο ανακύκλωσης.

Οικονομικός Αρμαγεδδών θα «σαρώσει» τους συνταξιούχους με μαχαίρι ακόμη και σε συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ…

Οι συνταξιούχοι περίμεναν από την ψευτοαριστερή κυβέρνηση το μάννα … Και αντί του μάννα, χολή! Φάνηκε αυτό και στην πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Λέσβο όταν δεν ήξερε τι να απαντήσει στην κραυγή “μου έκοψες την συνταξη”


Ο λαός, ο οποίος πολλάκις έχει παραπλανηθεί από λαϊκιστές πολιτικούς, πίστεψε πως κάνει την επανάστασή του και έδωσε την ευκαιρία στον νεότερο πρωθυπουργό από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα να “παίξει μπάλα”. Σε δύσκολο τερέν είναι η αλήθεια…

Τα πρώτα δείγματα σε επίπεδα επικοινωνίας ήταν πολύ θετικά. Στις δε προγραμματικές δηλώσεις λίγες μέρες αργότερα ειχαμε κρεσέντο τομών! Ήταν τότε που μιλούσε ο κ. Τσίπρας για «νέο ύφος και ήθος εξουσίας». Ήταν τότε που θυμίζοντας Ανδρέα Παπανδρέου έλεγε πως στόχος είναι να επιστρέψει ο λαός στην εξουσία..

Και ιδού τα αποτελέσματα….




Αυτό το “νέο ύφος και ήθος εξουσίας” όμως κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος όταν έφτασε στο σημείο να κόβει απο τους συνταξιούχους και παράλληλα να προχωράει ακάθεκτος με τους διορισμούς συγγενών και φίλων,τα σκάνδαλα-μικρότερα ή μεγαλύτερα- με ονοματεπώνυμο υπουργών, τις πραξικοπηματικές τροπολογίες και άλλα τινά.

Ένα και μόνο ΟΧΙ θέλουν να βροντοφωνάξουν όλοι αυτοί οι προδομένοι και είναι ΟΧΙ στην κοροιδία κύριοι της κυβέρνησης!

Αυτοί που πίστεψαν στο πρώτη φορά Αριστερά, μόνο που στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ ισχύει η φράση του Κωνσταντινου Καραμανλή για την Αριστερά όσο παράδοξο κι αν φαίνεται αυτό. Απλώς την ενθυμούμαστε επειδή πρέπει να την έχουν υπόψην τους οι αριστεροί ψηφοφόροι και να μην ξαναμπερδέψουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά: “όταν λέμε «αριστερά», εννοούμε την αριστερά της αριστεράς”.
πενταπόσταγμα