15 Μαΐου 2018

Κουρουμπλής: Ο Τσίπρας προσπάθησε την ανατροπή αλλά σπάσαμε τα μούτρα μας


Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε σήμερα, ότι το 2015, όταν ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησαν την ανατροπή, ωστόσο, όπως τόνισε, «σπάσαμε τα μούτρα μας».

Παράλληλα αναφερόμενος στην επιλογή του να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι  «ήταν μια συνειδητή επιλογή».


Ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στο Θέμα 104,6 ξεκαθάρισε ότι «δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο περιθώριο χειρισμών. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει».

Απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την κεντροαριστερά, τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

«Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.  Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου, για μειώσεις στις συντάξεις από τον Δεκέμβριο, ανέφερε, «ο Πετρόπουλος είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή».

Πηγή: Καθημερινή