19 Μαρτίου 2018

ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η΄ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;

Ο Στέλιος Φενέκος είναι υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος σήμερα του πολιτικού κόμματος Κοινωνία Αξιών 

Οι Τούρκοι κατέλαβαν το Αφρίν, χρησιμοποίησαν εμπρηστικές βόμβες (ναπάλμ), προέβησαν σε ακρότητες, σκότωσαν και εκδίωξαν χιλιάδες αμάχους που τους βάφτισαν τρομοκράτες, παραβίασαν τις συνθήκες και τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, κουρέλιασαν κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και η κυβέρνησή μας, άκρα του τάφου σιωπή.


Ούτε καν μία δήλωση, ούτε μία ανακοίνωση από τα υπόγεια του Μαξίμου, ούτε μία διαμαρτυρία από εσάς κ. Τσίπρα και τους συνοδοιπόρους σας στην κυβέρνηση, στη Βουλή, στις διαδηλώσεις για τους φονιάδες των λαών, για τον ιμπεριαλισμό, για τους άμαχους και τα θύματα ...ΤΙΠΟΤΕ!

Σιωπή και λήθη επίσης και για τους δύο στρατιωτικούς μας που εξακολουθούν να βρίσκονται στη φυλακή.

Σιωπή και αδράνεια για τα Ίμια, όπου έχουμε πλέον αποδεχθεί αυτά που οι Τούρκοι θέλουν να επιβάλλουν, σιωπή για τις απειλές, σιωπή για την Κύπρο, σιωπή …σιωπή και αδράνεια παντού.

Τι κρυφές συμφωνίες έχετε κάνει κ Τσίπρα με τους Τούρκους;

Ή απλά φοβόσαστε, και προτιμάτε να κρυφτείτε ευχόμενος να συμβεί κάτι τυχαίο, που να σας απαλλάξει από το άγος της αντιμετώπισης της επιθετικότητας της Τουρκίας και του Ερντογάν;