12 Δεκεμβρίου 2017

Παζάρι Ειρήνης και Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά


Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά διοργανώνει όπως κάθε χρόνο η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017 στις 5μμ στο Εργατικό Κέντρο Σάμου.
Η γιορτή περιλαμβάνει Παραμύθια από τη λογοτέχνη Κούλα Καραμηνά – Πόθου. Ζωγραφική με την βοήθεια του ζωγράφου Γιάννη Κομινόζογλου. Θέατρο από τα παιδιά ωτης «Παιδικής Φωλιάς» Παγώνδα. Κέρασμα για τα παιδιά με αρμυρές και γλυκές λιχουδιές και μια γλυκιά ΕΚΠΛΗΞΗ!!!.



Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί το καθιερωμένο εδώ και χρόνια «ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» με όμορφα δώρα (φαγώσιμα και μη) φτιαγμένα με μεράκι από τα μέλη και τους φίλους της Επιτροπής Ειρήνης.

Έκκληση για την συγκέντρωση χειμωνιάτικων ρούχων , κουβερτών και παπουτσιών για μεγάλους και παιδιά, προορισμένα για τους πρόσφυγες και μετανάστες του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, απευθύνουν η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, το Εργατικό Κέντρο Σάμου και οι Σύλλογοι Γυναικών μέλη της ΟΓΕ, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία.
Η ανάγκη είναι πολύ μεγάλη γιατί οι συνάνθρωποί μας, μαζί με δεκάδες μικρά παιδιά, ζουν εγκλωβισμένοι παρά τη θέλησή τους στο νησί  μας, σε άθλιες συνθήκες μέσα σε σκηνές στους διαδρόμους του Κέντρου και αρκετοί μέσα σε παρακείμενα χωράφια εκτεθειμένοι στο κρύο και τη βροχή.

Τα χειμωνιάτικα είδη ένδυσης και υπόδησης θα συγκεντρώνονται κάθε Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 ως τις 8 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, μέχρι τις 20 Δεκέμβρη.