13 Αυγούστου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ !!!



Μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στον Δήμο μας , μετά τις τελευταίες ενδοπαραταξιακές κόντρες και ίντριγκες , μετά τις τόσες αποδείξεις ανικανότητας διαχείρισης των θεμάτων από την σημερινή διοίκηση ... υπάρχουν ακόμα κάποιοι αιρετοί  κυρίως της συμπολίτευσης , που με το πρόσχημα
της τάχα μου ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στους "ψηφοφόρους" τους , συνεχίζουν να παραμένουν στα πόστα τους , συνεχίζουν παρόλο που δεν συμφωνούν να στηρίζουν την παράταξη και τέλος συνεχίζουν ως άβουλα στρατιωτάκια να λένε .. ναι σε όλα , χωρίς θέση  , χωρίς σκέψη , χωρίς άποψη  .

   Εμείς όπως έχουμε πει επανειλημμένα , όποιος δεν συμφωνεί , όποιος βλέπει το στραβό δρόμο που έχει παρθεί , όποιος πραγματικά νοιάζεται για τον τόπο του , για το νησί μας .. οφείλει να πάρει θέση , να πει την αλήθεια και ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ .... όπως κάνουν παντού άλλωστε αυτοί που θίγονται και αυτοί που εν τέλη δεν ασχολούνται ούτε με την δημοσιότητα , ούτε με τα οφίκια , ούτε με την αναγνωρισιμότητα τους  .
 Όσο όμως συνεχίζουν να παραμένουν και να αναλώνονται σε   "επαναστατικές " κορόνες που κατά καιρούς εκστομίζουν .. τότε απλά συνεχίζουν να ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ στο σάπιο κατεστημένο , στο βρώμικο πολιτικό σύστημα και φυσικά συνεχίζουν ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΝ  ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ στην διαχείριση των κοινών .
   Απλά τα πράγματα κυρίες και κύριοι .. όταν διαφωνώ τότε το δηλώνω δημόσια , καταθέτω την άποψη και θέση μου , δηλώνω αδυναμία αντιμετώπισης του λάθος δρόμου και με όρθιο το κεφάλι υπερήφανα ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ ......  Έγινε κατανοητό ή όχι ;;;;
Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi