7 Ιουλίου 2017

Έγινε και αυτό έδιωξαν την κάμερα του SamosSport.gr από το τουρνουά φιλίας μπάσκετ παγκορασίδων U15 που πραγματοποιείτε στη Σάμο..!



Την Παρασκευή 07/07/2017 και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την έναρξη του πρώτου χρονικά αγώνα του τουρνουά ΦΙΛΙΑΣ ,  ήρθε  εκπρόσωπος  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μας  ζήτησε να μην καλύψουμε τους αγώνες  γιατί μεταδίδονται με επίσημο livestreaming.
Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας που δεν θα μπορέσουν  να ενημερωθούν από το SamosSport για το συγκεκριμένο τουρνουά.
 Ζητάμε από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να μας απαντήσει  εάν  έχει δώσει τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα του τουρνουά. Είναι ντροπή για την ΕΟΚ να απαγορεύει σε τοπικό site , που καθ' όλη την διάρκεια του έτους αυτό και μόνο αυτό προέβαλε  το άθλημα του μπάσκετ στην τοπική κοινωνία.
Είναι δε ακόμη ποιο λυπηρό που η τοπική επιτροπή μπάσκετ δεν πήρε θέση στην απόφαση της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης παραγνωρίζοντας το έργο που έχει επιτελέσει το SamosSport μόνο του εδώ και πολλά έτη στην ανάπτυξη του αθλήματος στον νομό μας .
Αναρτήθηκε από Νίκος Οικονόμου