24 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ .. ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ !! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!

πηγή samiaki anaptiksi 

   Άλλη μια φορά ο συνδυασμός του Εμπορικού συλλόγου και του συλλόγου εστίασης της πρωτεύουσας βάλθηκαν να μας αποδείξουν το πόσο ΑΝΤΙΣΑΜΙΩΤΕΣ και το πόσο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ απέναντι στους "κοινούς θνητούς λοιπούς κατοίκους του νησιού " .
.. μετά τα τελευταία "ανδραγαθήματα" τους για το
καραβάκι από την Τουρκία που όλοι θυμόμαστε ότι μπροστά στα λίγα υποτιθέμενα ευρά που ονειρεύονταν ότι θα κέρδιζαν δεν δίστασαν να μιλήσουν ακόμα και για .. "θέματα ασφαλείας " στο λιμάνι Πυθαγορείου ..

.. μετά τις έντονες αντιδράσεις τους για το Φεστιβάλ γαστρονομίας και πολιτισμού  που η Περιφέρεια μέχρι πέρυσι διοργάνωνε και που τελικά πέρυσι έγινε στον Άγιο Κωνσταντίνο και όχι στην πρωτεύουσα , αντιδράσεις που φυσικά ενισχύθηκαν από τις εσωτερικές κομματικές και παραταξιακές διαμάχες στην συμπολίτευση της Περιφέρειας και του Δήμου ..

.. μετά τις παλαιότερες " καυτές" ανακοινώσεις για το λιμάνι Καρλοβάσου και τις προσεγγίσεις του Νήσος Μύκονος στο νησί μας , αντιδράσεις που τελικά δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα στο νησί από ότι φαντάζονταν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι , άσχετοι , ΑΝΤΙΣΑΜΙΩΤΕΣ που διοικούν τους εν λόγω συλλόγους . Προβλήματα τεράστια με τα ακτοπλοϊκά , που αν δεν μας "τύγχανε " το κακό του μεταναστευτικού θα οδηγούσε το πιθανότερο σε μεγάλη υποβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών του νησιού μας , αλλά μάλλον δεν τους ένοιαζε εκεί στην πρωτεύουσα μιας και θα πετύχαιναν τον αρχικό και ΒΑΣΙΚΟ σκοπό τους .. να χτυπήσουν ότι υπάρχει στο νησί πλην της πρωτεύουσας !!!

.. μετά τις επανειλημμένες παραινέσεις προς τους αιρετούς , Περιφέρειας όσο και Δήμου , να στραφούν μόνο προς το συμφέρον της πρωτεύουσας και ΜΟΝΟ  και να μην ανησυχούν για τα μύρια όσα προβλήματα υπάρχουν στο υπόλοιπο νησί , ιδίως της πλευράς του Καρλοβάσου αλλά δυστυχώς όχι μόνο . Αλήθεια σκέφθηκε ποτέ κανείς από τους ηγήτορες των συλλόγων ότι η ανυπαρξία υποδομών σε όλο το νησί ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ αλλά μόνο κακό θα τους κάνει στο τέλος ;

.. αλήθεια γιατί οι σύλλογοι αυτοί , όταν το μεταναστευτικό ξεκινούσε ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ για το τι γίνονταν ή για όλα τα ανωτέρω ; .. μήπως γιατί ο πακτωλός εκατομμυρίων που έρχονταν μέσω των ΜΚΟ διοχετεύονταν στα μικρά όρια της πρωτεύουσας και άρα ορισμένοι πλούτιζαν ; πολύ γρήγορα ξέχασαν ορισμένοι ότι άμεσα βγήκαν ας πούμε κατάλογοι μενού σε εστιατόρια ... στα αραβικά !!! ή ότι οι περισσότεροι "πούλαγαν" ακόμα και το ρεύμα για την φόρτωση των κινητών ας πούμε ... ή ότι κάποιοι χρέωναν πολλαπλάσια τους "κακόμοιρους" θαλασσοπνιγμένους .. ή ότι κάποια καταστήματα και ξενοδοχεία άνοιξαν άρων άρων για να "στηρίξουν" το μοίρασμα των εκατομμυρίων !!! ... αλλά τότε φυσικά τα στόματα έκλειναν με ευρώ και παρέμεναν ερμητικά κλειστά όσο έρεε το χρήμα . Αλλά και σήμερα που γκρινιάζει ο κόσμος , οι σύλλογοι γιατί δεν λένε την αλήθεια όταν τουλάχιστον 250 με 300 χιλιάρικα ευρώ πέφτουν στην αγορά τους , στα καταστήματα τους και γιαυτό καμία ουσιαστική αντίδραση δεν λαμβάνει χώρα ; ......

     Αλλά για να τελειώνουμε , εμείς τους λέμε να ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ  μιας και για να το ξεκαθαρίσουμε .. η Πολυτεχνική έδρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ ... για να μην σας πιάνουν κότσο λοιπόν οι κάθε λογής πολιτευτάδες συντονιστείτε κύριοι/ες και αντιληφθείτε την πραγματικότητα .

Το να γίνεστε  ΑΒΟΥΛΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ στα χέρια κάποιων που για προσωπικούς σκοπούς και λόγους τους συμφέρει το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ , που σκοπό έχουν τον ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ   .. δεν νομίζουμε ότι σας τιμά . Επιτέλους πάρτε το χαμπάρι και καταλάβετε ότι ο μόνος δρόμος για να κερδίσει το νησί μας και άρα όλοι μας είναι .. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ .... Η καλύτερη απόδειξη για όλους μας είναι αυτό που οι γείτονες μας Κώτες έπραξαν και έχουν πετύχει (  kosnews24 ) ακόμα και μετά από μεγάλες καταστροφές .....
Αναρτήθηκε από samiaki anaptiksi