31 Ιουλίου 2017

Ειδήσεις από το Αστυνομικό δελτίο Σάμου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, προχθές (27-07-2017), στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν σε όχημα που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους -22,5- γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.
Σύλληψη ενός ατόμου στην Ικαρία, για κατοχή ναρκωτικών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για το αδίκημα της απειλής
Συνελήφθη, χθες (28-07-2017) στην Ικαρία της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για το αδίκημα της απειλής.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στη κατοχή του 46χρονου δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού μεικτού βάρους -33,90- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) μαχαίρι, με μήκος λάμας 16,5 εκ. Όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, ο συλληφθείς, ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο (2) ημεδαπούς, τους οποίους απείλησε.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το μαχαίρι κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.