19 Ιουλίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Σύλληψη ενός ατόμου στην Ικαρία, για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, σήμερα (19-07-2017) στον Άγιο Κήρυκο της Ικαρίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου, μία 41χρονη ημεδαπή, διότι όπως διακριβώθηκε,  εκκρεμούσε σε βάρος της απόφαση των δικαστικών Αρχών της Αθήνας, για το αδίκημα του εμπρησμού σε δάσος.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικού
Συνελήφθη, χθες (18-07-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 18χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικού.
Ειδικότερα, ο 18χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, μία ταυτότητα συριακών Αρχών, η οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστή.
Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για διάπραξη κλοπών
Συνελήφθη, χθες (18-07-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 21χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών, εισήλθε σε δύο θαλάμους, όπου διέμεναν έτεροι αλλοδαποί και αφαίρεσε συνολικά -27- κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου
Συνελήφθη, προχθές (17-07-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 19χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.
Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.