10 Ιουλίου 2017

Προσοχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων  Ν.Σάμου , ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με ιδιωτικές εταιρείες που έχουν προσεγγίσει αρκετές επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, προκειμένου να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όσον αφορά στην αντικατάσταση των σημάτων, προφασιζόμενοι πως εκπροσωπούν  Κρατικούς Φορείς και πιο συγκεκριμένα την υπηρεσία τουρισμού  στην Μυτιλήνη ,με χρηματικό αντίτιμο .
       Αναφορικά με αυτό λοιπόν, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους επιχειρηματίες μέλη μας ,να μην δίνουν τα στοιχεία των επιχειρήσεών τους , να μην παραλαμβάνουν τίποτα που τους αποστέλλεται από τις εταιρίες αυτές και προπάντων να μην  καταβάλουν κανένα χρηματικό ποσό για τις οποιαδήποτε υπηρεσίες τους υπόσχονται.
        Η  αντικατάσταση των σημάτων με νέα, γίνεται απευθείας  από τον Ε.Ο.Τ χωρίς καμία ενέργεια από τους επιχειρηματίες και χωρίς κανένα κόστος.
        Κατόπιν όλων των προαναφερθέντων, έχουν  ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και θα κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Γι’ αυτό λοιπόν παρακαλούμε τα μέλη μας να απευθύνονται στην Υπηρεσία Τουρισμού του Ε.Ο.Τ. ή στο γραφείο του συλλόγου μας σε περίπτωση που οι εταιρίες αυτές τους ενοχλήσουν.
         

       Για οποιαδήποτε πληροφορία , τα μέλη μας, μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του συλλόγου και στο τηλ. 22730-23055 & φαξ. 22730-23783, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 


                                                                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                              

                                                                                          ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ