20 Ιουλίου 2017

ΚΑΙ Η ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «54ΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»


Ξεκινά την Παρασκευή για 54η χρονιά η κορυφαία διοργάνωση ανοικτής θαλάσσης, το Ράλλυ Αιγαίου, με τη διοργάνωση του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.Η εκκίνηση θα δοθεί από την πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «Σιμιτζόπουλος» που βρίσκεται συμβολικά μπροστά στο θαλάσσιο χώρο που ελλιμενίζεται το θωρηκτό «Γ.Αβέρωφ». Πρώτος προορισμός η Σύρος ενώ θα ακολουθήσει η Χίος και ο τερματισμός θα γίνει στη Σκύρο.
Το «54ο Ράλλυ Αιγαίου» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού.Στην εφετινή διοργάνωση, την οποία οι γνώστες του αθλήματος έχουν χαρακτηρίσει ιδιαίτερα απαιτητική, θα αγωνιστούν η ασημένια Ολυμπιονίκης του πόλο Βούλα Κοζομπόλη και ασημένιος Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Δημήτρης Μούγιος, ενώ, στις 14 Ιουλίου, την εκκίνηση θα δώσει ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης.


Οι συμμετοχές των σκαφών θα είναι στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, ενώ θα πάρει μέρος και ένα πλήρωμα από το Ισραήλ.Πηγή: gazzetta.gr