21 Ιουνίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ


Σύλληψη δύο (2) ατόμων στο Καρλόβασι της Σάμου, για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, σήμερα (21-06-2017) στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων Σάμου, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 21 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δύο (2) δράστιδες, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν σε οικία 36χρονης στο Καρλόβασι της Σάμου, παραβιάζοντας είσοδό της, με σκοπό την κλοπή.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.
Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, χθες (20-06-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται, ένας ακόμη ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 29χρονος στο Βαθύ της Σάμου και κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους -46- γραμμαρίων.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών θα παραλάμβανε ο 34χρονος από τον 29χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.
Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες (20-06-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας  υπήκοος Αλγερίας, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 22χρονος, ευρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο, αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει ένα τσαντάκι μέσης, από την κατοχή ενός 38χρονου υπηκόου Αφγανιστάν.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.