12 Ιουνίου 2017

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ


Διήμερη επίσκεψη στην Ικαρία πραγματοποιεί η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σάμου.

Σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης παρέστη στα εγκαίνια του νέου κτιρίου που στεγάζει τις υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας και Φούρνων.



Στη συνέχεια πήρε μέρος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο της Ικαρίας παρουσία του Επάρχου κ. Παναγιώτη Γενούζου  του Δημάρχου κ. Στυλιανού Σταμούλου, του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Λαρδά και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών, στην οποία συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού. Επίσης, αξιολογήθηκε η πορεία των υλοποιούμενων έργων και έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις προτεραιότητες ένταξης νέων αναπτυξιακών έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Η Περιφερειάρχης θα μεταβεί στις Ράχες και τον Εύδηλο, ενώ αύριο θα επισκεφθεί έργα που πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο νησί, όπως τον δρόμο Κάλαμος – Νας ο οποίος βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.