8 Ιουνίου 2017

Λίγες απλές σκέψεις .


Πλησιάζουμε τα μέσα Ιουνίου ... και δυστυχώς στους δρόμους της πόλης μας ... της πάλε ποτέ πανέμορφης πόλης της Σάμου, κυκλοφορούν μόνο ... τα χτικιά ... Οι επενδυτές δηλαδή που με το ζόρι μας φόρτωσαν ο τσίμπρας ο μουτζάλας και ο καταραμένος.

Με αυτή την κατάπτυστη εικόνα βέβαια με την μαντήλα και την βρομιά να κυριαρχούν πλέον στην πόλη μας , με τις κλοπές των αλγερινομαροκινών σε καθημερινή βάση , αλλά και την προκλητικότητα τους , τους καβγάδες τους τα μεθύσια τους κάθε βράδυ , χωρίς φυσικά να φέρουν καμία ευθύνη οι ηρωικοί ελάχιστοι αστυνομικοί της πόλης μας , οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν αλλά δεν αρκούν . Είναι λοιπόν απόλυτα λογικό , ακόμα και αν βούλιαζε το νησί μας φέτος το καλοκαίρι από τουρισμό , να μην πατήσει ούτε ένας τουρίστας στην πόλη μας ...στην πόλη των καταραμένων.


 Γιατί και όσοι ήρθαν μέχρι σήμερα ... αφενός ψάχνουν ακόμα το πορτοφόλι τους αφετέρου πείραν δρόμο και ακόμα τρέχουν από την μπόχα και την δυσοσμία της πόλης μας. Λυπάμαι που τα γράφω όλα αυτά , για το μέρος που μένω και αγαπώ , αλλά ακριβώς επειδή αγαπώ τη Σάμο μας και όχι Βαθύ , δεν μπορώ να μένω άλλο αμέτοχος και αδρανής στο έγκλημα αδιαφορίας και έγκατάλειψης .

Θεωρώντας ότι όλοι ήμαστε συνυπεύθυνοι , αρχές και απλοί πολίτες για τα εγκλήματα που γίνονται στην πόλη μας , καλώ όποιον πραγματικά αγαπά αυτόν τον τόπο και θέλει να ξαναδεί τη Σάμο μας όπως ήταν κάποτε αλλά και ακόμα καλύτερη ας επικοινωνήσει μαζί για να ανταλλάξουμε απόψεις και να συντονίσουμε ενέργειες . Τα τηλ. μου είναι : 22730 27278 και 6974901237.

Όλοι ή οι περισσότεροι με γνωρίζετε και που θα με βρείτε. Μοναδικός περιορισμός να αγαπάτε πραγματικά την πόλη μας και να θέλετε το καλό της. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα λίγα χιλιόμετρα μόνο μακρύτερα , στο Πυθαγόρειο στο Καρλόβασι στο Κοκκάρι να αναπνέεις Ελλάδα καλοκαίρι τουρισμό ... να νοιώθεις άνθρωπος τέλος πάντων όπως κάποτε και μετά όταν έρχεται η ώρα της επιστροφής στο σπίτι σου .... να σε πιάνει μια θλίψη ένα μπάστιο μια αγωνία ... γιατί πρέπει να ξαναγυρίσεις στο γκουαντάναμο της Ελλάδας.

Πριν τρέξουν να με χαρακτηρίσουν ξενοφοβικό ή και ρατσιστή , να θυμίσω σε όλους τους όψιμους νεοταξήτες αλληλέγγυους , ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.... με τους ξένους νταλαβερίζομαι και κάνω παρέα . Έχω πάει σε πολλές χώρες και έχω γνωρίσει και σέβομαι πολλές ξένες κουλτούρες και όχι μόνο ευρωπαϊκές .

Από όλους αυτούς τους λαούς που μας έφεραν εγκάθετους από Τουρκία εγώ δεν έχω κανένα θέμα και τους σέβομαι γιατί με σέβονται και αυτοί και αναφέρομαι στους Σύριους στους Ιρανούς (Πέρσες ) και στους Κούρδους .
 Για τους υπόλοιπους και κυρία τους αλγερινομαροκάνους μαύρα χάλια . Αλήθεια ας μου πει κάποιος τι πόλεμο και με ποιον έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Νεαροί εγκληματίες στη χώρα τους που δεν τους δέχεται κανείς και η ίδια η χώρα τους τους διώχνει και η Μαμακία του σύριζα τους μαζεύει . Αλλά δεν είδα να τους πέρνει ο σωτήρας της Σάμου κος σεβαστάκης στο χωριό του το Καρλοβασι . Στο δικό μας χωριό τους φόρτωσαν . Ας ήταν καμία Πανεπιστημιακή σχολή βέβαια .... πάντα στο Καρλόβασι , δεν το συζητάμε .

Τεράστια ευθύνη, και μόνο για ευθιξία θα έπρεπε να ειχε παρατηθεί αντί να πετάει το μπαλάκι άλλου , για τον τρόπο που χειρίζεται το μεταναστευτικό στη Σάμο . Τι κάνει ομως και ο Δήμαρχος Σάμου ... ότι και ο Βουλευτής Σάμου . ΤΙΠΟΤΑ ..... Τι θα έπρεπε να κάνουν αν σεβόντουσαν στο ελάχιστο τους ανθρώπους που τους ψήφισαν . Ότι έκαναν οι ομόλογοι τους στην Κω. Ας ξεστραβωθούν . 

Ούτε μια Μ.Κ.Ο δεν έχει μείνει στην Κω. Με εντολή Δημάρχου 

. Και δεν κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι ανεξέλεγκτα όπου δήποτε αλλά στους χορούς που φιλοξενούνται και παραμένουν εκεί, με εντολή Δημάρχου επίσης. Αρκετά σας κούρασα όμως με τις ανησυχίες μου. Τελευταίο αφίσα να σας πω ότι όλοι μα όλοι που ζούμε σε αυτή την πόλη .... λόγο της υποβάθμισης της ζωής μας !!! δικαιούμαστε οικονομική βοήθεια από Ευρωπαϊκά κονδύλια . Ισχύει 100% και άσχετα αν κάποιος θέλει να κάνει χρήση ή όχι αυτής της βοήθειας .... πείτε μου ποιός και πότε από τους εθνοπροδότες που μας διοικούν μας ενοιμέρωσε ποτέ .... πέρα από τις υποχρεώσεις μας για τα παράνομα μνημόνια που υπογράφουν .... και για τα δικαίωματα μας.

Η απόλυτη μούγκα από αυτούς που δεν σέβονται ούτε την μάνα τους, από αυτούς που αγαπούν μόνο την καρέκλα τους , από αυτούς που μας θεωρούν αναλώσιμα και ηλίθια ζώα και μας θυμούνται ... μόνο και μόνο γιατί μας χρειάζονται , κάθε τέσσερα χρόνια . Για περισσότερα νέα για αυτό το επίδομα και τι δικαιούται ο καθένας πλ. από τον Κο Σοφό εκπρόσωπο της ύπατης αρμοστείας στη Σάμο . Καλή λευτεριά στον αγώνα μας ..... με τα θηρία που μας καταδυναστεύουν συν Έλληνες .
ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ