12 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση


Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που οργανώνουμε στις 23 Ιουνίου 2017 ημέρα  Παρασκευή και ώρα 6.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα και η οποία είναι αφιερωμένη στην  «Ειρήνη και την Αλληλεγγύη», πολύτιμα αγαθά για όλους μας.
Ο Σύλλογος «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» και η Παιδική Φωλιά Παγώνδα ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη με το παραπάνω θέμα, βασισμένο στο ποίημα «Να σκέφτεσαι τους άλλους» του Μαχμούτ Νταρουίς, ο οποίος θεωρείται εθνικός ποιητής της Παλαιστίνης και ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους άραβες ποιητές.

Τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς, μελέτησαν το ποίημα, έγραψαν και ζωγράφισαν. Φέτος όμως αποφασίσαμε κάτι διαφορετικό. Έτσι με τα παιδιά δημιουργήσαμε ένα Βίντεο με όλη τη δουλειά τους, την οποία και παρουσίασαν τα ίδια ξεναγώντας συγχρόνως τους θεατές στο Παγώνδα και το Ηραίον.
Το Βίντεο και οι ζωγραφιές παραδόθηκαν στην Επιτροπή Ειρήνης και εντάχθηκαν στην εκδήλωσή της στις 19 Μαΐου στο Βαθύ
  Εμείς όμως αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την ειδική εκδήλωση και στον Παγώνδα, για όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην παραπάνω και να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να καταθέσουν τις εμπειρίες τους από την συμμετοχή τους στην όλη δράση.
Έτσι η εκδήλωσή μας περιλαμβάνει:
Ένα μικρό χαιρετισμό από την Πρόεδρο της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη
 Κ. Ρούλα Στεφανάκη- Μαυρατζώτη.
Τις εμπειρίες των μελών της Παιδικής Φωλιάς που συμμετείχαν.
Την προβολή του Βίντεο.
Σας περιμένουμε, για να ζήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον απόγευμα.
Με τιμή Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος                                            Η Γραμματέα

Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή          Ευαγγελία Αξιώτου