5 Ιουνίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ


Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο της Σάμου
Χθες (04-06-2017), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Πυθαγόρειο της Σάμου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 34χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Σύλληψη ενός ατόμου στο αεροδρόμιο της Σάμου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης
Συνελήφθη, προχθές (03-06-2017), στο αεροδρόμιο της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου της Σάμου, ένας 19χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.
Συγκεκριμένα, ο 19χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο των επιβατών, ένα διαβατήριο πακιστανικών Αρχών, που όπως ακολούθως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.
Το διαβατήριο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.