6 Ιουνίου 2017

Επιχείρηση «μαμούθ» στην Κω, για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών


Σε εξέλιξη, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», μεγάλη επιχείρηση στην Κω, για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «στήθηκε» με την συνδρομή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που ανέθεσε σε Εισαγγελέα Εφετών και σε αστυνομικούς του οργανωμένου εγκλήματος την διεκπεραίωσή της, αφού πρώτα αξιοποιήθηκαν στοιχεία, που προέκυψαν από πολύμηνη μαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ μελών του κυκλώματος.


Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν, ότι αστυνομικοί του οργανωμένου εγκλήματος, έχουν προσαγάγει στην Κω, 34 άτομα και έχουν συλλάβει έναν 41χρονο υπήκοο Αλβανίας, που έχει απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 15 κιλά κάνναβης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχουν κατασχεθεί τεράστιες ποσότητες κάνναβης και κοκαίνης στην Αθήνα (γίνεται λόγος για περισσότερα από 120 κιλά) και ότι στη σπείρα, φέρεται να ενέχονται επιχειρηματίες υπεράνω πάσης υποψίας στην Κω.

Στο νησί του Ιπποκράτη, επικρατεί από χθες μεγάλη αναστάτωση, από τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ αναμένεται επίσημη ενημέρωση από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.



 Πηγή:www.dimokratiki.gr