15 Ιουνίου 2017

Σκληρή απάντηση του Δικηγόρου κ.Λουκά Δημόπουλου στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Σάμου


Εξασφαλίστηκε η αποζημίωση για το θάνατο της 8χρονης στο λιμάνι Καρλοβάσου

Εξασφαλίστηκε η αποζημίωση στην οικογένεια Τσαγκλιώτη για το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στην οκτάχρονη κόρη τους, μετά την πτώση της μεταλλικής πόρτας στο λιμάνι Καρλοβάσου το 2008, σύμφωνα με δελτίο τύπου του δήμου Σάμου.


Μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης που κατέστησε υποχρεωτική την πληρωμή ποσού περίπου 600.000 ευρώ από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Δημόσιο, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενέκρινε την πληρωμή της αποζημίωσης στην οικογένεια Τσαγκλιώτη και τα σχετικά ποσά, ήδη, καταβάλλονται στα μέλη της.

πηγή ΣΑΜΙΑΚΟ ΒΗΜΑ


Loucas Dimopoulos 



Κατα αρχάς με ποιό δικαίωμα ο Δήμος Σάμου ή το Λιμενικό Ταμείο χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τίποτα εκδίδει δελτία τύπου για προσωπικά δεδομένα και μάλιστα τόσο ευαίσθητα πολιτών. Εάν υπήρξε τέτοιο δελτίο θα παρακαλούσα σαν πληρεξούσιος δικηγόρος της υπόθεσης να το αποστείλετε πάραυτα στο fax του γραφείου μου (2273035333). Εννοείται ότι θα ζητηθεί και επισήμως όταν επιστρέψω από Αθήνα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Και δεν ομιλώ για την δημοσίευση ενός δελτίου τύπου αλλά για αυτόν που τυχόν εξέδωσε ένα τέτοιο δελτίο. Αν το εξέδωσε γιατί δεν μπορώ ακόμα πιστέψω ότι εξεδόθη ένα τέτοιο δελτίο από δημόσιο δημοτικό λειτουργό με τέτοια ελαφρότητα