8 Ιουνίου 2017

Έκπτωση 30% από την Blue Star Ferries για τα νησιά Χίο, Λέσβο, Λέρο και Κω


Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Χίο, Λέσβο, Λέρο και Κω, προσφέρει κι εφέτος – για δεύτερη χρονιά – η Blue Star Ferries, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων.


Η έκπτωση ισχύει από 15 Ιουνίου 2017 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017 και αφορά όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

Η ενέργεια αυτή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Blue Star Ferries, «στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών, τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

Η Blue Star Ferries, για ακόμα μία φορά, στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα. Πέραν του μεγάλου συμβολισμού, η ουσιαστική αυτή πρωτοβουλία καταδεικνύει, για πολλοστή φορά, πως η ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιωτικής Ελλάδας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της».