6 Μαΐου 2017

Η πλωτή πολιτεία του Majestic Princess ρίχνει άγκυρα στη Χίο


Η ναυαρχίδα της «Princess Cruises» το νεότευκτο «Majestic Princess» θα ρίξει άγκυρα έξω από το λιμάνι της Χίου στις 07:30 του Σαββάτου, εγκαινιάζοντας την αρχή της τουριστικής σεζόν για το νησί μας.

Πρόκειται για την πρώτη προσέγγιση κρουαζιερόπλοιου στη Χίο για το 2017 και μάλιστα τέτοιου μεγέθους. Η μεταφορά των επιβατών θα προς και από το νησί θα γίνεται με βάρκες ενώ το πλοίο θα αναχωρήσει για τον Πειραιά στις 18:00 του Σαββάτου.

Στο πλοίο που έρχεται από τη Ρόδο, θα επιβαίνουν 3.664 άτομα και 1384 άτομα πλήρωμα. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Χίο, οι επιβάτες θα ξεναγηθούν στη κεντρική και νότια Χίο.



Το πλοίο
Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3.670 επιβάτες.

Το πλοίο αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί την πρώτη του κρουαζιέρα και θα μείνει στη Μεσόγειο μέχρι 21 Μαΐου. Στη συνέχεια θα πάει στην Κίνα για να κάνει κρουαζιέρες στη νέα αυτή αναδυόμενη αγορά για τον θαλάσσιο τουρισμό.

Το αδελφό του πλοίο του Majestic Princess, το Royal Princess θα βρίσκεται στην Μεσόγειο για όλο το καλοκαίρι με κάποιες αναχωρήσεις από / προς Πειραιά δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία.

Το Majestic Princess προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων του atrium – η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk – ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το Princess Live ! – το τηλεοπτικό στούντιο, Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef's Table Lumiere - που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φωτών και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.
politischios