31 Μαΐου 2017

Η Dodekanisos Seaways μας… ξεναγεί στα Δωδεκάνησα με τη νέα της καμπάνια #destoapokonta.


Η DodekanisosSeaways (www.12ne.gr), η μεγαλύτερη ναυτιλιακή των Δωδεκανήσων και νησιών Βορειοανατολικού Αιγαίου, φέτος κλείνει τα 17 χρόνια λειτουργίας της και δημιουργεί τη νέα της καλοκαιρινή καμπάνια #destoapokonta.

Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε 16 videos, ένα για κάθε προορισμό της,θέλοντας να προβάλει και να ξεναγήσει τους χρήστες στους 17 προορισμούς στους οποίους μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσω αυτής.



Οι χρήστες που θα συμμετέχουν στην καμπάνια θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν με comment κάτω από κάθε video που θα ανεβαίνει, το αγαπημένο τους μέρος με το hashtag#destoapokonta. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα σε κάθε video να συμμετέχουν στην κλήρωση για να κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο μετ’επιστροφής, ενώ στο τέλος της καμπάνιας, ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών με 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής από τη DodekanisosSeaways, καθώς και μια 3ήμερη διαμονή στην Κω στο ξενοδοχείο του Ομίλου DivineHotels.  Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσα από τη FacebookPage της εταιρείας (https://www.facebook.com/DODEKANISOS/) και θα έχει διάρκεια από τις 16 Μαίου μέχρι τις 3 Αυγούστου.

H ενέργεια αυτή έχει στόχο την online προβολή της DodekanisosSeaways και των προορισμών της εταιρείας, επιβραβεύοντας μέσω του διαγωνισμού το κοινό  και αυξάνοντας τη διαδραστικότητα της εταιρείας μαζί τους.

Σημαντικός παράγοντας στη δημιουργία της καμπάνιας υπήρξε η συμβολή όλων εκείνων των ανθρώπων και των συντελεστών που συνέδραμαν στηδημιουργία της. Η Ειρήνη Σπανού εκπρόσωπος της DodekanisosSeawaysδήλωσε: «Στη DodekanisosSeaways αισθανόμαστε ικανοποίηση και περηφάνια γιατί τα 16 videο της νέας μας καμπάνιας, δίνουν το στίγμα κάθε νησιού που προσεγγίζουν τα πλοία μας. Ιστορία, πολιτισμός, αρχιτεκτονική, φυσικές ομορφιές, σύγχρονη ζωή, μέσα από τις εικόνες που προβάλλονται συνθέτουν τη μοναδικότητα καθενός. Επιβεβαιώνεται, έτσι ότι τα ανεκτίμητα «διαμάντια του Αιγαίου» είναι ο πλούτος, η ευλογία της Ελλάδας μας.» Επιπλέον, ο Τάσος Βελιάδης, Partner της εταιρείας Socialabη οποία δημιούργησε και οργάνωσε την καμπάνια, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς καμπάνιες οι οποίες βασίζονται στις ανάγκες των καταναλωτών. Γνωρίζοντας ότι οι ταξιδιώτες αναζητούν βίντεο από τους προορισμούς, δημιουργήσαμε τη συγκεκριμένη καμπάνια για να δώσουμε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε τέτοιου είδους περιεχόμενο και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό περιεχόμενο όπως ακριβώς και οι 17 προορισμοί που ταξιδεύει η DodekanisosSeaways». Τέλος, οΒαλάντηςΣκουφρής από την εταιρεία UptickMultimediaπου κινηματογράφησε και δημιούργησε και τα 16 video της καμπάνιας δήλωσε: «Η υλοποίηση αυτής της καμπάνιας ήταν πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία για να προβληθούν οι ξεχωριστές ομορφιές των 17 προορισμών που ταξιδεύει η DodekanisosSeaways καθώς και για να διευκολύνει τον επισκέπτη του τόπου μας να επιλέξει ποια νησιά θα δει από κοντά με την ποιότητα, ταχύτητα και πάνω από όλα ασφάλεια που μόνο η DodekanisosSeaways μπορεί να προσφέρει.»

Αποδράστε στους 17 προορισμούς μας και …destoapokonta!

 Η DodekanisosSeaways

H DODEKANISOS SEAWAYS δραστηριοποιείται, επί 16 χρόνια, στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, στα Δωδεκάνησα και νησιά του Β.Α. Αιγαίου, με καθημερινά δρομολόγια καλύπτοντας συνολικά 17 προορισμούς. Στόχος της είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια.

Διαθέτει δύο ταχύπλοα καταμαράν το «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» καθώς και το Ε/Γ-Ο/Γ  «Παναγία Σκιαδενή» και προορισμοί της είναι η Ρόδος, Σύμη, Πανορμίτης Σύμης, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Αγαθονήσι, Καστελόριζο, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Αρκοί, Σάμος, Ικαρία και Φούρνοι.

Η DODEKANISOS SEAWAYS βραβεύτηκε ως Καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρία της χρονιάς 2015, από τους Lloyd’s List στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015.

Η Socialab

Η Socialab είναι ένα digital–first advertising agency, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2009. Σκοπός της είναι η παράδοση αποτελεσμάτων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διαφημιστικές λύσεις, βασισμένες σε 360° επικοινωνία.

Αποστολή της είναι να οδηγήσει τα brands στην επιτυχία, με σωστή στρατηγική και δημιουργικές ιδέες.

Απασχολώντας ήδη 40 στελέχη και έχοντας χτίσει ένα εντυπωσιακό portfolio με ελληνικά και ξένα brands, η Socialab αναλαμβάνει την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας των brands σε όλα τα ψηφιακά και μη μέσα, με καμπάνιες που έχουν αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβείων και αναφορών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.




 Πηγή:www.dimokratiki.gr