4 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


από 15.00 ώρα της 02.05.2017 έως 18.00 ώρα της 03.05.2017



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για   παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και ψευδή ανωμοτί κατάθεση
Συνελήφθη, σήμερα (03-05-2017) στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας υπήκοος Συρίας ηλικίας 16 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 16χρονου - 180 - συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους εννέα (9) κιλών, οι οποίες, όπως διαπιστώθηκε δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ειδικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.
Επίσης, κατά τον έλεγχο, ο συλληφθείς δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία, αναφορικά με την ηλικία του.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.
 
Σύλληψη ατόμου στο Καρλόβασι της Σάμου, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, σήμερα (03-05-2017) στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 25χρονου, βρέθηκαν σε έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου διενεργείται προανάκριση.
  
Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων
Συνελήφθη, χθες (02-05-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην οικία του 34χρονου και κατασχέθηκαν, ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης ύψους δύο εκατοστών, ένας (1) μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, καθώς και δύο (2) φυσίγγια πυροβόλων όπλων.
Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου διενεργείται προανάκριση.