7 Μαΐου 2017

Σε ιδιώτη οι δημόσιες τουαλέτες


Σε διαγωνισμό προχωρεί η ΔΕΡΜ Α.Ε. με σκοπό την εκμίσθωση σε ιδιώτη των δημοσίων τουαλετών (WC) που υπάρχουν στην πόλη και σε άλλες περιοχές της Ρόδου -κυρίως τουριστικές. Αυτό αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δ.σ. της εταιρείας όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού για την ανάληψη της καθαριότητας των Πηγών Καλλιθέας. Ο μειοδότης είναι η εταιρεία GlobeWilliams Hospitality (Μονοπρόσωπη ΕΠΕ ντόπιων συμφερόντων) και όπως έγραψε η «δ» αναλαμβάνει την καθαριότητα του συγκροτήματος στις Πηγές Καλλιθέας.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να αναθέσει την διαχείριση των δημόσιων τουαλετών (WC) σε ιδιώτη. Ήδη οι 17 δημόσιες τουαλέτες που υπάρχουν, έχουν δοθεί σε ιδιώτη και λειτουργούν στην Μεσαιωνική Πόλη, στο παραλιακό μέτωπο και στην Νέα Αγορά.
Το δ.σ. ενέκρινε να δοθούν μέσα από διαγωνισμό ακόμη 11 δημόσιες τουαλέτες που είναι μία  στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, τέσσερις στην παραλία Φαληρακίου, μία  στην πλατεία Αφάντου, μία στα Κολύμπια, δύο   στην Λίνδο –μία στον χώρο στάθμευσης και μία στην κεντρική πλατεία.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΡΜ Α.Ε. κ. Γιώργο Κακούλη: «Η προκήρυξη συντάσσεται ήδη από τις υπηρεσίες της ΔΕΡΜ Α.Ε. και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βρει ο διαγωνισμός. Στόχος είναι να βελτιώσουμε την εικόνα που έχουν οι δημόσιες τουαλέτες σε ολόκληρο το νησί –κυρίως στις τουριστικές περιοχές που έχουν πολύ κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Το έργο αφορά 12ετή μίσθωση για 12 μήνες τον χρόνο».


 Πηγή:www.dimokratiki.gr