22 Απριλίου 2017

Σε δικηγορικό γραφείο η υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες


Με απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία αναρτήθηκε χθες στην «διαύγεια», εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η ανάθεση της υποβολής αντιρρήσεων και προσβολής με όλα τα ενδεδειγμένα ένδικα βοηθήματα και ενδικοφανείς προσφυγές κατά των αποφάσεων ανάρτησης των δασικών χαρτών στις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και ειδικότερα με την συνδρομή των πρωτοβάθμιων ΟΤΑ (Δήμων) και των άλλων φορέων κατά περίπτωση, στο εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο «Μαυρομάτης Γεώργιος και Συνεργάτες».

Σε περίπτωση όπου το συγκεκριμένο γραφείο δεν μπορέσει να αναλάβει την υπόθεση θα προταθεί το δικηγορικό γραφείο «Παπαγεωργίου Θεόδωρος και Συνεργάτες».
Στο συγκεκριμένο θέμα των δικαστικών υποθέσεων μειοψήφησαν, η κα Άννα Μαυρουδή, ο κος Γεώργιος Μακρυωνίτης και η κα Ειρήνη Σβύνου.
Ο κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής -αντιπεριφερειάρχης, επισήμανε στην επιτροπή το κατεπείγον του θέματος, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, που αφορά την ανάθεση της υπόθεσης υποβολής αντιρρήσεων και προσβολής με το ένδικο βοήθημα της αίτησης ακύρωσης των αναρτηθέντων δασικών χαρτών σε εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο.
Ο κ. Γεώργιος Φιλιππάκος, νομικός σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πρότεινε τα ως άνω δύο δικηγορικά γραφεία τα οποία ξεχωρίζει διότι συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις σε θέματα εμπειρίας, εξειδίκευσης και στελέχωσης.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr