14 Απριλίου 2017

Ευχές για Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα (και απολογισμός και ευχαριστίες για το «Μυτιληνιό Γλέντι»)


Ευχές για Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα από το Δ.Σ. της ΟΛΣΑ.


Απολογισμός και ευχαριστίες από την ΟΛΣΑ για το  «Μυτιληνιό Γλέντι» στο πλοίο Blue Star 1

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στους φιλόξενους και οικείους χώρους του πλοίου «Blue Star 1» της Blue Star Ferries, το «Μυτιληνιό Γλέντι» της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής το οποίο στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς 500 περίπου Λέσβιοι και φίλοι του νησιού βρέθηκαν στο μεγάλο ραντεβού της ΟΛΣΑ, το οποίο κράτησε αρκετές ώρες και διασκέδασε τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές για καλό Πάσχα που στέλνει σε όλους τους Λέσβιους και εκείνους που αγαπούν και στηρίζουν το νησί, στέλνει τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές στην Attica Group για την παραχώρηση του πλοίου «Blue Star 1», την προσφορά του φαγητού και του κρασιού καθώς και για την προσφορά των εισιτηρίων για τη λαχειοφόρο αγορά που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αρμόζουν στα στελέχη της εταιρείας, Γεώργιο Σακέλλη από το τμήμα Marketing, Ανδρέα Κοσσένα hotel operation manager, Γιώργο Γάτσια executive chef, Δημήτρη Κρητικό αρχιμάγειρα, Ανδρέα Μαρκέτο καπετάνιο και στο προσωπικό του πλοίου που με επικεφαλής τον αρχιθαλαμηπόλο Πέτρο Παναγόπουλο έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να περάσουν όλοι θαυμάσια.

Στο χορό, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου και της πολιτικής ζωής της Λέσβου, λογοτέχνες, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, πολλοί πρόεδροι, μέλη διοικητικών συμβουλίων και αντιπρόσωποι των συλλόγων στην ΟΛΣΑ και της Λεσβιακής Παροικίας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΟΛΣΑ Νεκτάριος Βακάλης  ο οποίος απέδωσε τις πρέπουσες ευχαριστίες προς όλους και έκανε μια μικρή αναφορά σε τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας και ζητήματα του νησιού (ολόκληρη η ομιλία υπάρχει παρακάτω).

Στην εκδήλωση, κεντρικός υπήρξε ο ρόλος της πολυμελούς και αξιόλογης παραδοσιακής και λαϊκής λεσβιακής ορχήστρας την οποία αποτελούσαν οι: Βαγγέλης Σαραντίδης (βιολί-τραγούδι) - Κώστας Καλδέλης, Τάκης Σωτηρχέλλης (τραγούδι) - Πάνος Βέργος και Σταυρούλα Σπανού (σαντούρια) - Θοδωρής Τζινέλης (μπουζούκι-τραγούδι) - Γιάννης Καλαφατέλλης (ακορντεόν-τραγούδι) - Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα), με την οποία, το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Βατουσαίων Λέσβου με δάσκαλο τον Ηλία Λασκαρίδη, και ο Χορευτικός Παραδοσιακός Σύλλογος «ΒΑΚΧΑΙ» με δάσκαλο τον Αποστόλη Κωνσταντίνο Τάκη, ξεσήκωσαν τους καλεσμένους σ΄ένα χορευτικό γλέντι με τα ακούσματα και τους σκοπούς του νησιού, αλλά και άλλων περιοχών της πατρίδας μας.

Το πλούσιο και ποιοτικό φαγητό το οποίο προσφέρθηκε μαζί με το εκλεκτό κρασί και το ούζο που συνεισέφεραν οι ποτοποιίες της Λέσβου «Βαρβαγιάννη» και ΕΠΟΜ (Ούζο ΜΙΝΙ), ικανοποίησαν απολύτως τους ουρανίσκους όλων των καλεσμένων, σε σημείο που να το αναφέρουν συνέχεια μαζί με τα υπόλοιπα (διαμόρφωση του χώρου, εξυπηρέτηση από το προσωπικό στο μπαρ και στο μπουφέ), τα οποία συνετέλεσαν και αυτά για να περάσουν πάρα πολύ καλά.

Το Δ.Σ. της ΟΛΣΑ εκφράζει πολλές ευχαριστίες και στους μουσικούς, τα χορευτικά και όλους όσοι βοήθησαν αφιλοκερδώς στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης με τη συμμετοχή τους και την προσφορά τους στη λαχειοφόρο,  στηρίζοντας έτσι εμπράκτως το έργο της.

Η λαχειοφόρος αγορά περιλάμβανε πολλά και πλούσια δώρα, προσφορές συμπατριωτών και φίλων της Ομοσπονδίας,  οι οποίες φαίνονται αναλυτικά στον κατάλογο που ακολουθεί στο τέλος.

Το περασμένο έτος "2016" αν και η βούληση της ΟΛΣΑ και της ναυτιλιακής εταιρείας, ήταν να πραγματοποιηθεί ο χορός σε πλοίο της γραμμής, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τα Σαββατοκύριακα δε βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά.

Κοινή ανάγκη και στόχος όλων πρέπει να είναι η περαιτέρω βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών του Βορειανατολικού Αιγαίου, όπως και ο προσιτός ναύλος, ο οποίος θα διευκολύνει τη μετακίνηση των κατοίκων τους και την έλευση περισσότερων επισκεπτών.  Προσπάθειες τις οποίες οφείλουν να συνεχίσουν να καταβάλλουν οι ναυτιλιακές εταιρείες, με προτάσεις στους αρμόδιους φορείς και σημαντικές προσφορές όλο το χρόνο.

Πολλές ευχές προς όλους για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ στο «ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ ΓΛΕΝΤΙ»

Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλοι και καλεσμένοι μας, χρόνια πολλά για χθες (25 Μαρτίου) και καλώς ήρθατε στο πλοίο «Blue Star 1» για το «Μυτιληνιό Γλέντι», ορθότερα «Λεσβιακό Γλέντι», που διοργανώνει η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής.

Μαζί με τον πλοίαρχο Ανδρέα Μαρκέτο, τον αρχιθαλαμηπόλο Πέτρο Παναγόπουλο και το προσωπικό του πλοίου,σας καλοσωρίζουμε μεταφέροντας τις ευχές μας για Καλό Πάσχα από τα διοικητικά συμβούλια της ΟΛΣΑ και της Blue Star Ferries.

Η πρόθεση (της ΟΛΣΑ και της ναυτιλιακής εταιρείας), όπως διαβάσετε και στο κάλεσμα μας, ήταν να πραγματοποιηθεί  ο χορός και το 2016 σε πλοίο της γραμμής, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τα Σαββατοκύριακα δε βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως ξέρετε, η υπόθεση του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού από τον περασμένο Μάρτιο-Απρίλιο που έγινε γνωστή η συμφωνία με την Τουρκία, έχει πάρει άλλη τροπή και δεν υπάρχει πλέον η κατάσταση που υπήρχε το 2015 και αρχές του επόμενου έτους (υπάρχει 90% μείωση των ροών σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2016). Παράλληλα όμως έχει εγκλωβίσει σε δύσκολες συνθήκες,  χιλιάδες ανθρώπους στους καταυλισμούς της Μυτιλήνης αν και κει γίνεται μια σταδιακή εκτόνωση της κατάστασης.

Η υπόθεση και η εμπλοκή της Λέσβου, αν και έδειξε το ανθρώπινο και υποδειγματικό πρόσωπο των Λέσβιων, ειδικά στους τόπους υποδοχής όπως ήταν η Συκαμιά, έφερε και μεγάλη μείωση στις τουριστικές αφίξεις, ειδικά του εξωτερικού που έφτασαν το 70%.

Η ΟΛΣΑ πήρε την πρωτοβουλία και προσκάλεσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το δήμο Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προσπαθώντας να διοργανώσει (είχε προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής) μια ημερίδα με ομιλητές  ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, από τον χώρο των τεχνών, στελεχών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας, με τίτλο  “Λέσβος: ο τόπος, οι άνθρωποι, η προοπτική” με στόχο την ανάδειξη της ταυτότητας της Λέσβου και  τη διερεύνηση των αναπτυξιακών προοπτικών, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, έτσι ώστε να αλλάξει την εικόνα που έχουν για τον τόπο μας, οι κάτοικοι ξένων χωρών και ειδικά τα Μέσα Εημέρωσης τους.

Τα ξένα ΜΜΕ αλλά και κάποια ελληνικά, ούτε λίγο, ούτε πολύ σε κάποια περιστατικά έλευσης έστω και μίας βάρκας από τα απέναντι παράλια, προβάλλουν εικόνες προ διετίας, προκαλώντας στρέβλωση στα γεγονότα και στην εικόνα του νησιού, το οποίο δεν είναι σε καμία περίπτωση κατακλυσμένο από πρόσφυγες, ούτε τόπος μολυσματικών ασθενειών και εγκληματικών δραστηριοτήτων όπως κατά καιρούς λένε ή εννοούν.
Τεχνικές δυσκολίες και αδυναμία εύρεσης των απαραίτητων πόρων για τέτοιας διάστασης εγχείρημα και κατάλληλου συντονισμού για την επιτυχία του, μας έκαναν να το αναβάλλουμε ελπίζοντας ότι το φθινόπωρο οι συνθήκες θα είναι πιο ώριμες.  
   
Η ΟΛΣΑ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του νησιού μας, τους βουλευτές μας, την Κυβέρνηση και τον επιχειρηματικό κόσμο, όπως είναι και οι Ακτοπλοϊκές εταιρείες, να συντονίσουν τις ενέργειές τους έτσι ώστε να καταστεί το νησί μας ελκυστικότερος οικονομικά, τουριστικός προορισμός.
Αυτό παράλληλα και με όλη τη νησιωτική περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που αντικειμενικά αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και παραμονής των κατοίκων της, πριν ακόμα την οικονομική κρίση και το προσφυγικό ζήτημα.

Ένα τέτοιο ζήτημα είναι και η εφαρμογή του Καλλικράτη στη Λέσβο, στο δόγμα του νησιού και δήμος, το οποίο αναγνωρίζεται από όλους σχεδόν και από τα πιο επίσημα χείλη, ότι δε λειτούργησε ούτε κατά διάνοια ωφέλιμα, όπως ίσως το είχαν σκεφτεί οι εμπνευστές του.

Ζητάμε άμεσα και πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναθεώρηση του Καλλικράτη για την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α., να ενημερωθούμε σχετικά, για να καταθέσουμε τις προτάσεις  και την εμπειρία μας, σε συντονισμό με τους φορείς του νησιού και το Δίκτυο Κοινοτήτων.

Η ΟΛΣΑ αγαπητοί φίλοι, όπως όλοι οι συλλογικοί φορείς, θέλει να σταθεί κοντά σε όλα τα προβλήματα του τόπου μας και των Λέσβιων εντός κι εκτός νησιού όπως φυσικά και της Αττικής που δραστηριοποιείται επίσημα.

Ζητάμε τη βοήθεια σας με κάθε τρόπο και σκέψη, αλλά κυρώς με τη φυσική σας παρουσία.
Ελάτε να αλλάξουμε την εικόνα που υπάρχει για τη συλλογική δράση και την κατάσταση των φορέων που εκπροσωπούμε. Αρχές Ιουνίου θα έχουμε τη Γενική μας Συνέλευση και τις εκλογές μας και θέλουμε τη συμβολή σας και την υποψηφιότητά σας ως αντιπρόσωποι των συλλόγων σας. Αλλά και όσοι δεν είστε, έλατε στις ανοιχτές διαδικασίες που θα έχουμε για το κοινό καλό...

Σήμερα, είναι βέβαια μια μέρα χαράς, ανάπαυλας και γλεντιού για το οποίο μόχθησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και έγινε πράξη χάρη στη μεγάλη προσφορά της Blue Star Ferries, των μουσικών μας, τα ονόματα των οποίων θα ακούστε παρακάτω,του χορευτικού της Βατούσας με δάσκαλο τον συμπατριώτη μας Ηλία Λασκαρίδη και των καλεσμένων μας «ΒΑΚΧΩΝ» από την Καλλιθέα με δάσκαλο τον Αποστόλη Τάκη.

Ευχαριστούμε τις ποτοποιίες της Λέσβου «Βαρβαγιάννη» και ΕΠΟΜ για τα ούζα που προσέφεραν και όλους όσοι συνεισέφεραν με δώρα στη λαχειοφόρο μας, στην οποία σας καλούμε, όσο σας είναι δυνατό, να συμμετέχετε ενεργά...Τα δώρα είναι πολλά (410), αρκετά μεγάλης αξίας και άλλα μικρότερης ή μικρής, που όμως φαντάζομαι δεν είναι ο μόνος λόγος, όλων εσάς που θα αγοράσετε λαχνούς. Προκαταβολικά σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε αν βρείτε κάποιο λάθος με τους λαχνούς και μη νοιώσετε «αδικημένοι» αν σας τύχει κάτι συμβολικής προσφοράς.

Θέλουμε να νοιώσετε σαν το σπίτι σας, στο φιλόξενο χώρο του πλοίου αλλά και να σταθείτε πάνω του, ακόμα καλύτερα και με μεγαλύτερη προσοχή.

Για τη διευκόλυνση όλων μας, σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή του φαγητού θα γίνει παραδίνοντας τις κάρτες σας στο προσωπικό του μπουφέ και αφού σας καλέσουν τα μέλη της ΟΛΣΑ, τα δώρα θα μποιραστούν κατά την αποχώρησή σας από το πλοίο και για ότι θελήσετε μπορείτε να μας καλέστε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Παράλληλα θα μπορούσαμε να ακούσουμε ότι έχετε να μας πείτε ως παρατήρηση, σκέψη απορία, σκέψη συνεργασίας.

Επίσης καλοδεχούμενες είναι οι συνεισφορές σας στο ταμείο της Ομοσπονδίας, είτε για το κτίριο που είναι ακόμη ανολοκλήρωτο σε ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες και για το οποίο θα μιλήσουμε αναλυτικά με σχετικές προτάσεις στην επικείμενη Γ.Συνέλευση, είτε για κάποιο άλλο σκοπό που θα μας πείτε.

Πριν κλείσω θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι κοντά μας είναι: ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Αντιναύαρχος ε.α., πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ και υποψήφιος βουλευτής στο νομό μας, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και υποψήφιος βουλευτής  Β’ Αθηνών Νικόλαος Κωστόπουλος, οι λογοτέχνες μας Δημήτρης Νικορέντζος και Απόστολος Γονιδέλλης, ο διευθυντής ενημέρωσης τηλεόρασης ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης, η αντιπρόεδρος της Λεσβιακής Παροικίας, Αναστασία Σαμαρέλλη και η Γενική Γραμματεάς Ειρήνη Βεκρή κ.α.

Επιστολές με χαιρετισμούς έστειλαν: Η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά, οι βουλευτές του νομού μας (Γιώργος Πάλλης ΣΥΡΙΖΑ, Χαράλαμπος Αθανασίου ΝΔ, Σταύρος Τάσσος ΚΚΕ), ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας & Υπεύθυνος του Τομέα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς.

Κλείνοντας θέλω να σας ενημερώσω ότι στην έξοδο υπάρχει για όποιον ενδιαφέρεται να το προμηθευτεί, το cd «Σκοποί της Λέσβου» του Παναγιώτη Βέργου και να σας καλέσω στο “7ο Festival Ελαιολάδου & Ελιάς”, που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, από Παρασκευή, 31 Μαρτίου έως Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και στο οποίο συμμετέχει ο δήμος Λέσβου με τη συμπαράσταση και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λέσβου, της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής και της Λεσβιακής Παροικίας.

Νεκτάριος Βακάλης

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χορηγίες δώρων στο Μυτιληνιό γλέντι της 26ης Μαρτίου 2017
Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής ευχαριστεί θερμά
όλους τους χορηγούς για τις ευγενικές προσφορές τους!

Α/α Αντικείμενο Χορηγός

Α Ένα εισιτήριο για δύο άτομα και αυτοκίνητο μετ’ επιστροφής Πειραιά-Μυτιλήνη Blue Star Ferries
Β Ένα εισιτήριο για δύο άτομα και αυτοκίνητο μετ’ επιστροφής Πειραιά-Μυτιλήνη Blue Star Ferries
Γ Επίχρυσο ρολόι Dolce & Gabbana Δήμος Καραπαναγιώτης
Χρυσοχοείο Δαβάκη 43 - Καλλιθέα
Δ Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SELLADOS BEACH VILLAS για 4-6 άτομα σε βίλλα Ξενοδοχείο SELLADOS BEACH VILLAS στο Πλωμάρι
Ε Τρεις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο ξενοδοχείο OLIVE PRESS Ξενοδοχείο OLIVE PRESS στη Μήθυμνα
ΣΤ Τρεις διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωινό στο ξενοδοχείο ΜΟΛΥΒΟΣ 1 ή 2 Κώστας Τσαλίκης Ξενοδοχείο ΜΟΛΥΒΟΣ 1 και ΜΟΛΥΒΟΣ 2
Ζ Δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο ξενοδοχείο «ΙΛΙΟΝ» στην Πέτρα Ξενοδοχείο «ΙΛΙΟΝ» αφοί Χιωτέλλη στην Πέτρα
Η Αριθμημένο βαθυτυπημένο λιθόγραφο Ζωγράφος Νίκη Ελευθεριάδη από την Πέτρα
Θ Αριθμημένο βαθυτυπημένο λιθόγραφο Ζωγράφος Νίκη Ελευθεριάδη
Ι Αριθμημένο βαθυτυπημένο λιθόγραφο Ζωγράφος Νίκη Ελευθεριάδη
K Αριθμημένο βαθυτυπημένο λιθόγραφο Ζωγράφος Νίκη Ελευθεριάδη
Λ Αριθμημένο βαθυτυπημένο λιθόγραφο Ζωγράφος Νίκη Ελευθεριάδη
Μ Kαρδιολογική επίσκεψη- triplex καρδιάς- καρδιογράφημα ΙΑΣΙΟ Θεραπευτήριο Καλλιθέας Σιβιτανίδου 36, 2109585236
Ν Σετ αξεσουάρ μπάνιου 7 τεμαχίων ανοξείδωτα
Ψαραδέλλης – Είδη Υγιεινής - Μάγερ 23 τηλ: 210 5240092 www.psaradellis.gr
Ξ Ένα ζευγάρι μπαταρίες νιπτήρα και ντους ARTILES Πλακάκια –Είδη υγιεινής Άγιος Δημήτριος - Δράμας 5 τηλ: 2109709439
Ο Γεύμα για τέσσερα άτομα αξίας 60 ευρώ Joke CAFE-CLUB-BAR RESTAURANT Ομήρου 13, Αθήνα τηλ: 2103646026
Π Γεύμα αξίας 50 ευρώ «Κρασοπενιές» μουσικό εδεσματοπωλείο Μαυρομιχάλη 1 Ηλιούπολη, τηλ:2109960793
Ρ Δωροεπιταγή 40 ευρώ Μονωτικά –χρώματα Μάκης Κουρσούνης Μάχης Αναλάτου 87 - Νέος Κόσμος
τηλ: 2108949380
Σ Δωροεπιταγή 40 ευρώ Μονωτικά –χρώματα Μάκης Κουρσούνης Μάχης Αναλάτου 87 - Νέος Κόσμος
Τ Γεύμα δύο ατόμων Ταβέρνα «Ο Σπύρος» στη Σκάλα Πολιχνίτου

----------------------------------------------------------------------------------------

1 Σοκολατόπιτα Αρχοντής Χρήστος - Ηλιούπολη
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
2 Πορτοκαλόπιτα Αρχοντής Χρήστος - Ηλιούπολη
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
3 Γυναίκειο Άρωμα Αρωματοπωλείο ΣΕΛΑΝΑ - Καλλιθέα
4 Γυναίκειο Άρωμα Αρωματοπωλείο ΣΕΛΑΝΑ - Καλλιθέα
5 Κρέμα ματιών «Avon» Ελένη Τσοντάκη
6 Ένα ζεύγος παπούτσια γυναικεία «ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ» Παγκράτι
7 Χτένισμα Βάσια Κυρτσανάκη
8 Χτένισμα Βάσια Κυρτσανάκη
9 Χτένισμα Βάσια Κυρτσανάκη
10 Χτένισμα Βάσια Κυρτσανάκη
11 Χτένισμα Βάσια Κυρτσανάκη
12 Χτένισμα Βάσια Κυρτσανάκη
13 Γεύμα δύο ατόμων Εστιατόριο «μπάρμπα Δήμος» - Καλλιθέα
14 Τούρτα Ζαχαροπλαστείο «La maison»
15 Τούρτα Ζαχαροπλαστείο «La maison»
16 Σετ κρέμα νυκτός και ορός ROC Φαρμακείο Χρυσούλα Χριστοπούλου Λ. Πεντέλης 98 - Βριλήσσια
17 Τοστιέρα Ηλεκτρικά Αξιομάκαρος Φιλαρέτου 73 Καλλιθέα τηλ: 2109571293
18 Πορτοφόλι ανδρικό «OLEF» Δερμάτινα είδη
19 3 καλσόν «Καλτσόραμα»
20 Γυναικείο νυχτικό «Ερμείδης»
21 Τραπεζομάντηλο «Χυτήρογλου»
22 Τραπεζομάντηλο «Χυτήρογλου»
23 Κολιέ «Avenue Fashion»
24 Παραδοσιακό τσουρέκι «Το φουρνάκι»
Φιλαρέτου 60 - Καλλιθέα
25 1 κιλό πασχαλινά κουλουράκια «Το φουρνάκι» Φιλαρέτου 60 - Καλλιθέα
26 Ξύλινος δίσκος σερβιρίσματος «Δωρογραφή»
27 Ημερολόγιο «Δωρογραφή»
28 Κολιέ «G-N»
29 Βραχιόλι «G-N»
30 1 ζευγάρι πετσέτες κουζίνας «ΚΩΗΣ» Λευκά είδη
31 Μπλουζάκι «Glow»
32 2,5 κιλά χαλβά Παντοπωλείο Ευαγγελία Καρά
Εμμ. Μπενάκη 23, Αθήνα
33 Εκτυπωτής PAPER 1 Αναλώσιμα, Χαρτικά , Είδη σχεδίου, Είδη δώρων Εμμ. Μπενάκη 25, Αθήνα
34 Ένα γεύμα 2-3 ατόμων αξίας 40 ευρώ Ουζερί -μεζεδοπωλείο «Η Λέσβος» Μανούκος ΕΠΕ, Εμμ. Μπενάκη 38, Αθήνα
35 Βιβλίο Λενέτα Στράνη
36 Βιβλίο Λενέτα Στράνη
37 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
38 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
39 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
40 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
41 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
42 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
43 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
44 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
45 Βιβλίο: «Λεσβιακά διηγήματα» εκδ. ΝΟΩΝ Βασίλης Ψαριανός
46 Βιβλίο: «Λεσβιακά διηγήματα» εκδ. ΝΟΩΝ Βασίλης Ψαριανός
47 Βιβλίο: «Για την Παιδεία και την Δημοκρατία» εκδ. ΑΙΟΛΙΔΑ Βασίλης Ψαριανός
48 Βιβλίο: «Για την Παιδεία και την Δημοκρατία» εκδ. ΑΙΟΛΙΔΑ Βασίλης Ψαριανός
49 Βιβλίο: «Για την Παιδεία και την Δημοκρατία» Βασίλης Ψαριανός
50 Βιβλίο: «Για την Παιδεία και την Δημοκρατία» Βασίλης Ψαριανός
51 Βιβλίο: «Για την Παιδεία και την Δημοκρατία» Βασίλης Ψαριανός
52 Έργο τέχνης Bizart Galleries A.E.
53 Έργο τέχνης Bizart Galleries A.E.
54 Καθαρισμός δοντιών Γεώργιος Καλδίρης - Οδοντιατρείο Έλλης 2 Δάφνη, 2109711843
55 Ατομική φορολογική δήλωση ΤΑΧSYSTEM Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο Έλλης 3, Δάφνη 2109754470
56 Γεύμα αξίας 10 ευρώ «PAPAGEORGES» Πλατεία Καλογήρων Δάφνη, εστιατόριο-μπυραρία –καφέ
57 Αλλαγή λαδιών Δελημήτρος Ν. Φίλιππος Π. Γρηγορίου 16 Ηλιούπολη τηλ: 2109703814
58 Βιβλίο: «Κτήρια βιομηχανικής κληρονομιάς στο Πλωμάρι Λέσβου» Γιώργος Κακές, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ., ΜSc Αποκατάστασης Αρχιτεκτονικών Μνημείων
59 Διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ του Σοφοκλή από την Ομάδα ΚΗΠΟΣ – Λ.Α.Θ.Ε. στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια Ομάδα ΚΗΠΟΣ – Λ.Α.Θ.Ε. και Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια
60 Διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ του Σοφοκλή Ομάδα ΚΗΠΟΣ – Λ.Α.Θ.Ε. και Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια
61 Διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ του Σοφοκλή Ομάδα ΚΗΠΟΣ – Λ.Α.Θ.Ε. και Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια
62 Υγρό Γενικού Καθαρισμού ΟΛΣΑ
63 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων Βοσπόρου 25 Ηλιούπολη 210 9923172
64 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων Βοσπόρου 25 Ηλιούπολη 210 9923172
65 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
66 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
67 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
68 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
69 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
70 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
71 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
72 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
73 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
74 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
75 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
76 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
77 Σιδέρωμα ρούχων αξίας 15 ευρώ HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
78 Σιδέρωμα δέκα υποκαμίσων HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
79 Σιδέρωμα δέκα υποκαμίσων HOME PRESS Σιδερωτήριο Laundry-Επιδιορθώσεις ρούχων
80 1 κολιέ γυναικείο Νένη Κοράλλη
81 1 κολιέ γυναικείο Νένη Κοράλλη
82 1 κολιέ γυναικείο Νένη Κοράλλη
83 1 κολιέ γυναικείο Νένη Κοράλλη
84 1 κολιέ γυναικείο Νένη Κοράλλη
85 1 κολιέ γυναικείο Νένη Κοράλλη
86 1 κολιέ γυναικείο ΟΛΣΑ
87 Μαθήματα παραδοσιακών χορών για τρεις μήνες στο χορευτικό του Παγγεραγωτικού Παγγεραγωτικός σύλλογος Αθήνας Σπαρτιάτου Λεωνίδα 9 -11 Καλλιθέα
88 Μαθήματα παραδοσιακών χορών για τρεις μήνες στο χορευτικό του Παγγεραγωτικού Παγγεραγωτικός σύλλογος Αθήνας
89 Μαθήματα παραδοσιακών χορών για τρεις μήνες στο χορευτικό του Παγγεραγωτικού Παγγεραγωτικός σύλλογος Αθήνας
90 Μαθήματα παραδοσιακών χορών για τρεις μήνες στο χορευτικό του Παγγεραγωτικού Παγγεραγωτικός σύλλογος Αθήνας
91 Μαθήματα παραδοσιακών χορών για τρεις μήνες στο χορευτικό του Παγγεραγωτικού Παγγεραγωτικός σύλλογος Αθήνας
92 Ένας μήνας μαθήματα παραδοσιακών χορών Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας Παπανούτσου 12, Ηράκλειο Αττικής
93 Ένας μήνας μαθήματα παραδοσιακών χορών Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
94 Ένας μήνας μαθήματα παραδοσιακών χορών Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
95 Ένας μήνας μαθήματα παραδοσιακών χορών Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
96 Ένας μήνας μαθήματα παραδοσιακών χορών Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
97 Βιβλίο «Ιλιάδα και Οδύσσεια» Βιβλιοπωλείο «Ηλιότυπο» Έλλης 10 - Δάφνη
98 Πεσέτα προσώπου Λευκά είδη-κουρτίνες «Λαμπρόπουλος» Γεωργίου Αβέρωφ 43 - Δάφνη
99 Βιβλία: «Θρύλος και ιστορία της Αγιάσου» και «Η Αγιάσος και τα πέριξ» Σύλλογος Αγιασωτών
100 Βιβλία: «Θρύλος και ιστορία της Αγιάσου» και «Η Αγιάσος και τα πέριξ» Σύλλογος Αγιασωτών
101 Βιβλίο «Θεόφραστος της Ερεσού» Σύλλογος των απανταχού Ερεσίων
102 Βιβλίο «Θεόφραστος της Ερεσού» Σύλλογος των απανταχού Ερεσίων
103 Βιβλίο «Θεόφραστος της Ερεσού» Σύλλογος των απανταχού Ερεσίων
104 Βιβλίο «Θεόφραστος της Ερεσού» Σύλλογος των απανταχού Ερεσίων
105 Βιβλίο «Θεόφραστος της Ερεσού» Σύλλογος των απανταχού Ερεσίων
106 Βιβλίο «Ανακαλύπτοντας την Πικροδάφνη» Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής
107 Βιβλίο «Ανακαλύπτοντας την Πικροδάφνη» Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής
108 Βιβλίο «Η Καλλονή της Λέσβου μέσα από παλιές φωτογραφίες» Σύλλογος Καλλονιατών
109 Βιβλίο «Η Καλλονή της Λέσβου μέσα από παλιές φωτογραφίες» Σύλλογος Καλλονιατών
110 Βιβλίο «Η Καλλονή της Λέσβου μέσα από παλιές φωτογραφίες» Σύλλογος Καλλονιατών
111 Βιβλίο «Η Καλλονή της Λέσβου μέσα από παλιές φωτογραφίες» Σύλλογος Καλλονιατών
112 Βιβλίο «Η Καλλονή της Λέσβου μέσα από παλιές φωτογραφίες» Σύλλογος Καλλονιατών
113 Βιβλίο «Εν τη ρύμη του λόγου» Δημήτρης Νικορέτζος
114 Βιβλίο «Γεώργιος Αθάνας – Ο κορυδαλλός της Ρούμελης» Δημήτρης Νικορέτζος
115 Βιβλίο «Γεώργιος Αθάνας – Ο κορυδαλλός της Ρούμελης» Δημήτρης Νικορέτζος
116 Βιβλίο «Κωνσταντίνος Α.Τρυπάνης» Δημήτρης Νικορέτζος
117 Βιβλίο «Κωνσταντίνος Α.Τρυπάνης» Δημήτρης Νικορέτζος
118 Βιβλίο «Λευκή Μουσική» Δημήτρης Νικορέτζος
119 Βιβλίο «Λευκή Μουσική» Δημήτρης Νικορέτζος
120 Βιβλίο «Πλωμάρι Φωτογραφικό Οδοιπορικό» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
121 Βιβλίο «Πλωμάρι Φωτογραφικό Οδοιπορικό» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
122 Βιβλίο «Πλωμάρι Φωτογραφικό Οδοιπορικό» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
123 Βιβλίο Λέσχης Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” «Λέσβος 1912-2012 Εκατό χρόνια ελευθερίας Σύνδεσμος Πλωμαριτών
124 Βιβλίο Λέσχης Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος” «Λέσβος 1912-2012 Εκατό χρόνια ελευθερίας Σύνδεσμος Πλωμαριτών
125 Βιβλίο «Ο θείος μου ο Άγιος» του Ξ.Ε. Μαυραγάνη Σύνδεσμος Πλωμαριτών
126 Βιβλίο «Ο θείος μου ο Άγιος» του Ξ.Ε. Μαυραγάνη Σύνδεσμος Πλωμαριτών
127 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
128 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
129 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
130 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
131 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
132 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
133 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
134 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
135 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
136 Βιβλίο «Το Πλωμάρι επί Τουρκοκρατίας» Σύνδεσμος Πλωμαριτών
137 Βιβλίο «Ημερολόγιο του Αρχιπελάγους» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
138 Βιβλίο «Πολιτιστικές και περιβαλλοντικές διαδρομές στο Πλωμάρι» Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον»
139 Βιβλίο «Πολιτιστικές και περιβαλλοντικές διαδρομές στο Πλωμάρι» Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον»
140 Βιβλίο «Ναυτική παράδοση: Ταρσανάδες και καΐκια» Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον»
141 Βιβλίο «Ναυτική παράδοση: Ταρσανάδες και καΐκια» Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου «Το Πόλιον»
142 Βιβλίο «Η πίκρα της ελιάς» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
143 Βιβλίο «Αθηναϊκό ημερολόγιο» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
144 Βιβλίο «Εικόνες της φύσης και της ζωής» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
145 Βιβλίο «Ψηφίδες μιας ζωής» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
146 Βιβλίο «Η θάλασσα που μας ενώνει» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
147 Βιβλίο «Το νησί και το αθάνατο νερό» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
148 Βιβλίο «Λογοτεχνική χρονιά 2017» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
149 Βιβλίο «Λογοτεχνική χρονιά 2017» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
150 Βιβλίο «Χειμωνιάτικες βραδιές στο τζάκι» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
151 Βιβλίο «Πόλεμος αναμνήσεων και συνειδήσεων» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
152 Βιβλίο «Ο ταξιδευτής του ονείρου» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
153 Βιβλίο «Ο κουμπαράς της μνήμης» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
154 Βιβλίο «Κοσμοείδωλα» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
155 Βιβλίο «Κοσμοείδωλα» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
156 Βιβλίο «Ιστορικοί προβληματισμοί» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
157 Βιβλίο «Παράθυρο στα όνειρα» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
158 Βιβλίο «Δώρον» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
159 Βιβλίο «Ο Γιάννης Μορρές και η φιλία του με το Νικηφόρο Βρεττάκο» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
160 Βιβλίο «Αλμανάκ 2011» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
161 Βιβλίο «Ποιήσεως Ατραποί» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
162 Βιβλίο «Επιφυλλιδογραφία Β» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
163 Βιβλίο «Νίκος Μπλέτας Δούκαρης» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
164 Βιβλίο «Πρωτοχρονιάτικο Λογοτεχνικό Δελτίο» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
165 Βιβλίο «Αίθωνες Βάτοι» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
166 Βιβλίο «Της έγνοιας ιστορήματα Αγάπης Ελεγεία» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
167 Βιβλίο «Λογοτεχνικοί προβληματισμοί» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
168 Βιβλίο «Πετράδια» Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
169 Βιβλίο «Άγρια θηλαστικά» Ευστράτιος Βαλάκος
170 Βιβλίο «Ερπετά & Αμφίβια» Ευστράτιος Βαλάκος
171 Βιβλίο «Μαγική Ελλάδα» Νίκος Θωμαϊδης
172 Συλλογή Βιβλίων Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας ΕΚΠΑ (Αντώνης Καλοκαιρινός)
173 Βιβλίο « Ήρθε η Ελλάδα στο νησί» Σύλλογος Σκαμιωτών
174 Βιβλίο « Ήρθε η Ελλάδα στο νησί» Σύλλογος Σκαμιωτών
175 Βιβλίο « Ήρθε η Ελλάδα στο νησί» Σύλλογος Σκαμιωτών
176 Βιβλίο « Ήρθε η Ελλάδα στο νησί» Σύλλογος Σκαμιωτών
177 Βιβλίο « Ήρθε η Ελλάδα στο νησί» Σύλλογος Σκαμιωτών
178 Βιβλίο « Ήρθε η Ελλάδα στο νησί» Σύλλογος Σκαμιωτών
179 Βιβλίο «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη» ΟΛΣΑ
180 Βιβλίο «Αυτές που ζήσανε σε δύο κόσμους» ΟΛΣΑ
181 Συλλογή Βιβλίων Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών
182 Βιβλίο «Η πόλη της Σμύρνης» ΟΛΣΑ
183 Φιάλη ούζο ΜΙΝΙ 700 ml Ποτοποιία ΕΠΟΜ
184 Φιάλη ούζο ΜΙΝΙ 700 ml Ποτοποιία ΕΠΟΜ
185 Φιάλη ούζο ΜΙΝΙ 700 ml Ποτοποιία ΕΠΟΜ
186 Φιάλη ούζο ΜΙΝΙ 700 ml Ποτοποιία ΕΠΟΜ
187 Φιάλη ούζο ΜΙΝΙ 700 ml Ποτοποιία ΕΠΟΜ
188 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Μπλε) Ποτοποιία ΕΠΟΜ
189 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Αφροδίτη) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
190 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Αφροδίτη) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
191 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Μπλε) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
192 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Πράσινο) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
193 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Πράσινο) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
194 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Πράσινο) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
195 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Εύζων) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
196 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Εύζων) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
197 Φιάλη ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ 700 ml (Εύζων) Ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
198 Ρολόι τοίχου Παναγιώτα Νικητάκου - Ακράσι
199 Βιβλίο: Μέγας Αλέξανδρος ο άνθρωπος φαινόμενο του Σαράντου Καργάκου Τυπογραφείο – εκδόσεις – Αίθουσα Τέχνης «Περί Τεχνών»
200 Βιβλίο: Μέγας Αλέξανδρος ο άνθρωπος φαινόμενο του Σαράντου Καργάκου Τυπογραφείο – εκδόσεις – Αίθουσα Τέχνης «Περί Τεχνών»
201 Ημερολόγιο 2017 Σύλλογος Πλωμαριτών Αττικής «Βενιαμίν Λέσβιος»
202 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
203 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
204 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
205 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
206 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
207 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
208 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
209 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
210 Ημερολόγιο 2017 Σύνδεσμος Πλωμαριτών
211 Βιβλίο: «Το χωριό μου η Βρίσα Λέσβου» Σύλλογος Βρισαγωτών
212 Βιβλίο: «Το χωριό μου η Βρίσα Λέσβου» Σύλλογος Βρισαγωτών
213 Βιβλίο: «Το χωριό μου η Βρίσα Λέσβου» Σύλλογος Βρισαγωτών
214 Βιβλίο: «Σελίδες από την ιστορία της Κοινότητας Βρίσας» Σύλλογος Βρισαγωτών
215 Βιβλίο: «Σελίδες από την ιστορία της Κοινότητας Βρίσας» Σύλλογος Βρισαγωτών
216 Βιβλίο: «Σελίδες από την ιστορία της Κοινότητας Βρίσας» Σύλλογος Βρισαγωτών
217 Βιβλίο: «Βρίσα Λέσβου
Αρχαιολογία – Ιστορία» Σύλλογος Βρισαγωτών
218 Βιβλίο: «Βρίσα Λέσβου
Αρχαιολογία – Ιστορία» Σύλλογος Βρισαγωτών
219 Βιβλίο: «Βρίσα Λέσβου
Αρχαιολογία – Ιστορία» Σύλλογος Βρισαγωτών
220 Ημερολόγιο Σύλλογος Μεσοτοπιτών
221 Ημερολόγιο Σύλλογος Μεσοτοπιτών
222 Ημερολόγιο Σύλλογος Μεσοτοπιτών
223 Ημερολόγιο Σύλλογος Μεσοτοπιτών
224 Ημερολόγιο Σύλλογος Μεσοτοπιτών
225 Βιβλίο: «Αγριάγκαθους» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
226 Βιβλίο: «Αγριάγκαθους» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
227 Βιβλίο: «Αγριάγκαθους» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
228 Βιβλίο: «Αγριάγκαθους» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
229 Βιβλίο: «Αγριάγκαθους» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
230 Βιβλίο: «Ξιγ(ι)τιμέν(ι)» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
231 Βιβλίο: «Ξιγ(ι)τιμέν(ι)» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
232 Βιβλίο: «Ξιγ(ι)τιμέν(ι)» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
233 Βιβλίο: «Ξιγ(ι)τιμέν(ι)» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
234 Βιβλίο: «Ξιγ(ι)τιμέν(ι)» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
235 Βιβλίο: «Μαρουδίτσα» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
236 Βιβλίο: «Μαρουδίτσα» του Πάνου Κοντέλλη Σύλλογος Μεσοτοπιτών
237 Βιβλίο: «Θεατρικά Θύμιου Βασίλογλου» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
238 Βιβλίο: «Θεατρικά Θύμιου Βασίλογλου» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
239 CD «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
240 CD «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
241 CD «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
242 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
243 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
244 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
245 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
246 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
247 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
248 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
249 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
250 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
251 Κασέτα «Στέλιος Καλαϊτζής-Πέρκος» Σύλλογος Μεσοτοπιτών
252 Διακοσμητικό κάδρο Σύλλογος Σιγριανών
253 Ένα CD «Σκοποί της Λέσβου» Παναγιώτης Βέργος Σύλλογος Σιγριανών
254 Ημερολόγιο τοίχου ξύλινο Σύλλογος Σιγριανών
255 Ημερολόγιο τοίχου ξύλινο Σύλλογος Σιγριανών
256 Ημερολόγιο τοίχου ξύλινο Σύλλογος Σιγριανών
257 CD Αναβίωση γάμου Σύλλογος Σιγριανών
258 CD Αναβίωση γάμου Σύλλογος Σιγριανών
259 CD Αναβίωση γάμου Σύλλογος Σιγριανών
260 CD Αναβίωση γάμου Σύλλογος Σιγριανών
261 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
262 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
263 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
264 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
265 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
266 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
267 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
268 Ημερολόγιο τοίχου πήλινο Σύλλογος Σιγριανών
269 Κασετίνα Στυλό Pilot «Άσπρο-Κόκκινο»
Δημοσθένους 179 - Καλλιθέα
270 Μανικιούρ ημιμόνιμNADIA SEGHEDEVA Σοφοκλέους 158
271 Καθαρισμός προσώπου NADIA SEGHEDEVA
272 Έκπτωση 30% σε υπηρεσία ανακαίνισης Ανακαινίσεις Παναγιώτης Αγγελής
273 Δωρεάν μαθήματα και ένα ημερολόγιο ξιφασκίας «VICTORIA FENCING CLUB»
Χίου 14 Δάφνη, τηλ: 2108227202
274 Δωρεάν συμμετοχή για μαθήματα ζωγραφικής «The Art worksop»
Άγιος Δημήτριος, τηλ: 2109701527
275 Ενυδατική κρέμα ROC Φαρμακείο Σουζάνα Μιχαηλίδου
Ηλιούπολη τηλ: 2109940522
276 Αφρόλουτρο KORRES Φαρμακείο Σουζάνα Μιχαηλίδου
Ηλιούπολη τηλ: 2109940522
277 Αφρόλουτρο KORRES Φαρμακείο Σουζάνα Μιχαηλίδου
Ηλιούπολη τηλ: 2109940522
278 Βραδινό μακιγιάζ Γιάννα Νοικοκύρη, Άγιος Δημήτριος
279 Καθαρισμός προσώπου Κατερίνα Κοντορούση Πύργου 2 Ηλιούπολη
280 Κούρεμα γυναικείο Κατερίνα Κοντορούση Πύργου 2 Ηλιούπολη
281 Κούρεμα παιδικό Κατερίνα Κοντορούση Πύργου 2 Ηλιούπολη
282 Κούρεμα ανδρικό Κατερίνα Κοντορούση Πύργου 2 Ηλιούπολη
283 Όψεις Θεάτρου στη Λέσβο, της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, έκδοση Δήμου Αγίας Παρασκευής Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
284 Όψεις Θεάτρου στη Λέσβο, της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, έκδοση Δήμου Αγίας Παρασκευής Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
285 Όψεις Θεάτρου στη Λέσβο, της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, έκδοση Δήμου Αγίας Παρασκευής Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
286 Όψεις Θεάτρου στη Λέσβο, της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, έκδοση Δήμου Αγίας Παρασκευής Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
287 Όψεις Θεάτρου στη Λέσβο, της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, έκδοση Δήμου Αγίας Παρασκευής Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
288 Εκτός Αθηνών, λεύκωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
289 Εκτός Αθηνών, λεύκωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
290 Εκτός Αθηνών, λεύκωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
291 Εκτός Αθηνών, λεύκωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
292 Εκτός Αθηνών, λεύκωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
293 Η βρεγμένη σανίδα, παιδικό παραμύθι του Χρίστου Καλουντζόγλου Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
294 Η βρεγμένη σανίδα, παιδικό παραμύθι του Χρίστου Καλουντζόγλου Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
295 Η βρεγμένη σανίδα, παιδικό παραμύθι του Χρίστου Καλουντζόγλου Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
296 Η βρεγμένη σανίδα, παιδικό παραμύθι του Χρίστου Καλουντζόγλου Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
297 Η βρεγμένη σανίδα, παιδικό παραμύθι του Χρίστου Καλουντζόγλου Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
298 Βιβλίο: «Κόπανος Ο Ρωμηός της Σμύρνης» Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης
299 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
300 Βιβλίο Χριστόδουλος Τσακιρέλλης
301 Βιβλίο «Τέρπανδρος Αντισσαίος» Απόστολος Γονιδέλλης
302 Βιβλίο «Τέρπανδρος Αντισσαίος» Απόστολος Γονιδέλλης
303 Βιβλίο «Η γένεση κατά τους αρχαίους Έλληνες» Απόστολος Γονιδέλλης
304 Βιβλίο «Η γένεση κατά τους αρχαίους Έλληνες» Απόστολος Γονιδέλλης
305 Βιβλίο του Edward Gibbon «Παρακμή και Πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» Απόστολος Γονιδέλλης
306 Βιβλίο του Christopher Ηitchens
«Ο Θεός δεν είναι μεγάλος» Απόστολος Γονιδέλλης
307 Ένα θερμοϋγρασιόμετρο «VALELECTRONIC» Αντώνης Βαλελής Επιστημονικά όργανα, διακριβώσεις, Service Τατοΐου 122 &Παρθενώνος 1-3 Νέα Ερυθραία
308 Καθαρισμός δοντιών Μαρίνα Καλατζή Αγ. Αλεξάνδρου 69
Παλαιό Φάληρο τηλ:2109828922
309 Καθαρισμός δοντιών Κώστας Ξενέλλης Λεοντίου 20
Νέος Κόσμος τηλ: 2109313830
310 1 λαδοτύρι «Βασίλας»
Γαλακτομικά Προϊόντα Μεσοτόπου
311 1 λαδοτύρι «Βασίλας»
Γαλακτομικά Προϊόντα Μεσοτόπου
312 Αγορά προϊόντων αξίας 10 ευρώ «Περί Λέσβου» Παντοπωλείο
Αθηνάς 27, τηλ: 2103233227
313 Αγορά προϊόντων αξίας 10 ευρώ «Περί Λέσβου» Παντοπωλείο
Αθηνάς 27, τηλ: 2103233227
314 Κούρεμα Κομμώσεις «ο Κώστας» Έλλης 7 Δάφνη
315 Κούρεμα Κομμώσεις «ο Κώστας» Έλλης 7 Δάφνη
316 Ένα πεντόλιτρο παρθένο ελαιόλαδο «Το Μυτιληνιώ» ΛΕΣΕΛ
317 Ένα πεντόλιτρο παρθένο ελαιόλαδο «Το Μυτιληνιώ» ΛΕΣΕΛ
318 Ένα πεντόλιτρο extra παρθένο ελαιόλαδο «Θεόφιλος» ΛΕΣΕΛ
319 Ένα πεντόλιτρο extra παρθένο ελαιόλαδο «Θεόφιλος» ΛΕΣΕΛ
320 Ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο «Βάρσος» Λ. Πεντέλης 90 - Βριλήσσια
321 Μία κούπα πορσελάνης με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr Τηλ. 210 9714480
322 Μία κούπα πορσελάνης με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
323 Μία κούπα πορσελάνης με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
Μία κούπα πορσελάνης με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
325 Μία κούπα πορσελάνης με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
326 1.000 κάρτες 2 όψεων διάσταση 9Χ5 σε χαρτί 350 γραμ. με έτοιμη μακέτα Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
327 1.000 κάρτες 2 όψεων διάσταση 9Χ5 σε χαρτί 350 γραμ. με έτοιμη μακέτα Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
328 1.000 κάρτες 2 όψεων διάσταση 9Χ5 σε χαρτί 350 γραμ. με έτοιμη μακέτα Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
329 Kappa Mount 30Χ40 με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
330 Kappa Mount 30Χ40 με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
331 Kappa Mount 30Χ40 με τυπωμένη την φωτογραφία της επιλογής σας Carroussel Διαφημίσεις www.carrousseladv.gr
332 Μια μπλούζα «Reme Fashion Boutique» Ι. Μεταξά 15 & Δούσμανη Γλυφάδα, τηλ: 2114096056
333 Μια φούστα «Reme Fashion Boutique» Ι. Μεταξά 15 & Δούσμανη Γλυφάδα, τηλ: 2114096056
334 Πρόσκληση για δύο άτομα στην παιδική παράσταση «Η ΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» Θέατρο «ΠΡΟΒΑ» Αχαρνών & Ηπείρου 39 Αθήνα, τηλ: 2108818326
335 Πρόσκληση για δύο άτομα στην παιδική παράσταση «…ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ…» Θέατρο «ΠΡΟΒΑ» Αχαρνών & Ηπείρου 39 Αθήνα, τηλ: 2108818326
336 Πρόσκληση για δύο άτομα στην παιδική παράσταση «ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ» Θέατρο «ΠΡΟΒΑ» Αχαρνών & Ηπείρου 39 Αθήνα, τηλ: 2108818326
337 Πρόσκληση για δύο άτομα στην παράσταση «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» Θέατρο «ΠΡΟΒΑ» Αχαρνών & Ηπείρου 39 Αθήνα, τηλ: 2108818326
338 Πρόσκληση για δύο άτομα στην παράσταση «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» Θέατρο «ΠΡΟΒΑ» Αχαρνών & Ηπείρου 39 Αθήνα, τηλ: 2108818326
339 Πρόσκληση για δύο άτομα στην παράσταση «Το τέρας κι εγώ» Θέατρο «ΠΡΟΒΑ» Αχαρνών & Ηπείρου 39 Αθήνα, τηλ: 2108818326
340 Πρόσκληση για δύο άτομα στην παράσταση «Το τέρας κι εγώ» Θέατρο «ΠΡΟΒΑ» Αχαρνών & Ηπείρου 39 Αθήνα, τηλ: 2108818326
341 Service A/C αυτοκινήτου Ζουμπουνέλης Νίκος τηλ: 2106007048
342 Service A/C αυτοκινήτου Ζουμπουνέλης Νίκος τηλ: 2106007048
343 Service A/C αυτοκινήτου Ζουμπουνέλης Νίκος τηλ: 2106007048
344 Service A/C αυτοκινήτου Ζουμπουνέλης Νίκος τηλ: 2106007048
345 Service A/C αυτοκινήτου Ζουμπουνέλης Νίκος τηλ: 2106007048
346 Γεύμα αξίας 10 ευρώ «ΠΕΤΡΑΠΥΡΑ» ψησταριά
Λ. Πεντέλης 112 - Βριλήσσια
347 Βιβλίο: «Ουρανία» Ειρήνη Βεκρή
348 Βιβλίο: «Δήλος 88 π.Χ.» Ειρήνη Βεκρή
349 Μισό κιλό ολόφρεσκα ζελεδάκια ΟΛΣΑ www.karamelitses.gr Δημήτρης Χριστοφάκης
350 Μισό κιλό ολόφρεσκα ζελεδάκια ΟΛΣΑ www.karamelitses.gr Δημήτρης Χριστοφάκης
351 Μισό κιλό ολόφρεσκα ζελεδάκια ΟΛΣΑ www.karamelitses.gr Δημήτρης Χριστοφάκης
352 Μισό κιλό ολόφρεσκα ζελεδάκια ΟΛΣΑ www.karamelitses.gr Δημήτρης Χριστοφάκης
353 Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
354 Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
355 Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
356 Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
357 Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
358 Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
359 Ένα μπουκάλι extra παρθένο ελαιόλαδο
Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
360 Ένα μπουκάλι extra παρθένο Lesvos Gold ΛΕΣΕΛ
361 Ένα βάζο γλυκό του κουταλιού Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου
362 Ένα βάζο γλυκό του κουταλιού Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου
363 Ένα βάζο γλυκό του κουταλιού Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου
364 Ένα κουτί κουλουράκια Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Μεσοτόπου
365 Ένα ζεύγος παπούτσια γυναικεία «PRORELLI» Λ. Βουλιαγμένης Δάφνη
366 Μία ζώνη γυναικεία «PRORELLI» Λ. Βουλιαγμένης Δάφνη
367 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
368 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
369 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
370 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
371 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
372 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
373 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
374 Ένα φυτό Καλαγχόη Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
375 Ένα κιλό λίπασμα για γλάστρα πλήρες Γεώργιος Ιωσηφέλλης Κηποτεχνικά
376 Ένα ανθόφυτο Μάκης Βαληλής Κηποτεχνικά
377 Ένα ανθόφυτο Μάκης Βαληλής Κηποτεχνικά
378 Ένα ανθόφυτο Μάκης Βαληλής Κηποτεχνικά
379 Ένα ανθόφυτο Μάκης Βαληλής Κηποτεχνικά
380 Αρωματικό σαπούνι Φαρμακείο Αθανασίας Ζούμπου - Χαριλάου Καλλιθέα
381 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
382 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
383 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
384 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
385 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
386 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
387 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
388 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
389 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
390 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
391 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
392 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
393 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
394 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
395 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
396 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
397 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
398 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
399 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
400 Θεραπεία ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος Figura Body & Face
401 Μια διπλή πρόσκληση για το Σαρακοστιανό Γλέντι με τους ΤΑΚΙΜ Όμιλος Παραδοσιακών Αναζητήσεων Αργυρούπολη
402 Πρόσκληση στο Θέατρο Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου" σε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
403 Πρόσκληση στη"Δόρα Στράτου" σε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
404 Πρόσκληση στη"Δόρα Στράτου" σε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
405 Πρόσκληση στη"Δόρα Στράτου" σε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
406 Πρόσκληση στη"Δόρα Στράτου" σε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών Μήθυμνας «Ο Μόλυβος», παράρτημα Αθήνας
407 CD «Σκοποί της Λέσβου» Παναγιώτης Βέργος Παναγιώτης Βέργος
408 CD «Σκοποί της Λέσβου» Παναγιώτης Βέργος Παναγιώτης Βέργος
409 CD «Σκοποί της Λέσβου» Παναγιώτης Βέργος Παναγιώτης Βέργος
410 Λεύκωμα «Ανατέλλον Αιγαίο» Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

http://www.lesvosnews.gr/24387/kosmoplimmyra-sto-mytilinio-glenti-pou-diorganose-me-epitychia-i-olsa-sto-plio-blue-star-1-foto-vinteo/