6 Απριλίου 2017

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΑΧΑΛΟ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ.. ΒΟΛΕΥΕΙ !!!



«Φυσικά και γνωρίζουν οι ευρωπαϊκοί θεσμοί την κατάσταση στην Ελλάδα», επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής του SolidarityNow, Επαμεινώνδας Φαρμάκης.

«Με μία ιδιότυπη αλλά και γνώριμη διγλωσσία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκμεταλλεύεται το διοικητικό χάος και τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στα νησιά για να στέλνει μήνυμα αποτροπής.

Εδώ βρίσκεται το πραγματικό ζητούμενο: η Ευρώπη όχι απλά γνωρίζει αλλά βολεύεται κιόλας. Γι’ αυτό και είναι χρέος της κοινωνίας των πολιτών να την ξεβολέψουμε και να της ζητήσουμε να είναι υπεύθυνη με τις ανθρώπινες ζωές και τα κοινοτικά κονδύλια που χρηματοδοτούνται από Ευρωπαίους φορολογούμενους».



Lesvos Voice: Δηλαδή τι λέει εδώ ο ..”ποιητής”;; …μας λέει ότι μπορεί η Ευρωπαική Ένωση να ξέρει για το Ελληνικό μπάχαλο στο μεταναστευτικό.. για την κακή διαχείριση των κονδυλίων, που ο ίδιος λέει σε άλλο σημείο ότι είναι πάνω από ένα δις ευρώ.. ξέρει για τις καθυστερήσεις στο θέμα του ασύλου.. για όλες τις διαδικασίες γενικά..

Αλλά αυτό την βολεύει..

Την βολεύει το μπάχαλο στα νησιά συγκεκριμένα, γιατί λειτουργεί ..αποτρεπτικά !!!!

Δηλαδή οι μετανάστες μαθαίνουν για το μπάχαλο με τις καθυστερήσεις, την ταλαιπωρία, τον εγκλωβισμό στα νησιά όπως η Λέσβος και αποφασίζουν να μην ..έρθουν !!! ..και έτσι γλυτώνουν οι Ευρωπαίοι !!!

Διαβολική αλλά ..ενδιαφέρουσα άποψη δεν νομίζεται;;

Lesvos Voice