30 Απριλίου 2017

Αλήθειες από ένα έμπειρο στα θέματα της δημοσιογραφίας συμπολίτη μας



Αγαπητέ κε Δήμαρχε.

Από τη στιγμή που το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο, όταν σε μία ανοιχτή συζήτηση έχετε να επιλέξετε αν θα πρέπει να κάνετε απολογισμό του έργου σας ή να απαντήσετε σε ερωτήσεις πολιτών, η λογική λέει πως θα πράξετε το δεύτερο.

 Κρίμα, επειδή ο κόσμος σήμερα είχε μία μοναδική ευκαιρία να συζητήσει σε πολιτισμένο κλίμα μαζί σας αλλά εσείς επιλέξατε να βγάλετε ένα λόγο 40 λεπτών και όταν ήρθε η ώρα των ερωτήσεων, να αποχωρήσετε προκειμένου να παρευρεθείτε σε άλλη εκδήλωση. 

Σήμερα πολλοί εξ ημών αλλάξαμε το πρόγραμμά μας προκειμένου να μπορέσουμε να δώσουμε το παρών στην εκδήλωση.
Αλλά δυστυχώς, την πρωτοβουλία των μελών και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας την αντιληφθηκατε ως μία πρώτης τάξης ευκαιρία για αυτοπροβολή. Προσωπικά, σας άκουγα με μεγάλη προσοχή.

Και σκεφτόμουν, για θέματα που δε γνωρίζω, πόσο πολύ έχετε προσπαθήσει. Μέχρι το σημείο που αναφερθήκατε στην"κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας". Της οποίας η παρουσία θα μπορούσε να βοηθήσει στη λύση πολλών προβλημάτων που υπάρχουν ΚΑΙ στην πόλη μας.

Να σας υπενθυμίσω λοιπόν πως επί δικής σας δημαρχίας, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε το προσωπικό της Δημ Αστυνομίας να απορροφηθεί σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Και το κακό είναι πως επικοινωνιακά, όταν μιλάς και πετάξεις ένα ψέμα, το τελευταίο αποδομει όλες τις αλήθειες(?) που νωρίτερα έχεις εκστομίσει.

Μπράβο στο Δημήτρη Βογιατζή και στα μέλη του συμβουλίου της πολης μας για την πρωτοβουλία του και εύχομαι τουλάχιστον η σημερινή συνάντηση να αποτελέσει αφορμή άμεσης εγρήγορσης όλων μας.

Το κείμενο του κ.Ηλία Γιαννουλόπουλο δημοσιεύθηκε σe μέσο κοινωνικής δικτύωσης fb